STARI ZNALCI ODMERILI SNAGE: Pričinović slavio na gostovanju ekipi Torpeda!

Autor:

Sport

13.02.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljena je tradicija odigravanje prijateljskih susreta.

STARI ZNALCI ODMERILI SNAGE: Pričinović slavio na gostovanju ekipi Torpeda!

Foto: FK Pričinović

Posle napornih treninga ovo je za oba sastava prvi prijateljski meč u ovoj godini. Na terenu u Tabanoviću sastavi su se domaći Torpedo i Prčinović.

Republika

Ekipa Torpeda takmiči se u MOL Mačva i na zimsku pauzu otišli su sa pretposlednje pozicije na tabeli, u odnosu na fenjeraša udaljeni su samo dva boda. Sa druge strane sastav Pričinovića je u MOL Pocerina, jesenji deo sezone završio na šestom mestu.

Iako su i jedni i drugi bili nekompletni viđen je interesantan meč na neka tako lakom terenu. Bilo je dosta prilika na obe strane, lepih fudbalskih poteza i što je najbitnije nije bilo grubih startova i jakih duela.

Gostujući igrači su pokazali nešto bolju igru u prvih 45 minuta i na pauzu su otišli sa dva gola prednosti. 

Republika

Foto: FK Pričinović

Detalji sa meča

U nastavku je domaći trener Vlada Petrović odradio određene korekcije u linijama što je rezultiralo i prvim golom za njegov tim. Gol za 2:1 postigao je Branko Pantelić.

Posle trećeg pogotka na meču utakmica se dodatno otvorila, igrači oba tima su imali prilike da se upišu u strelce, ali je na kraju to ipak pošlo za rukom samo gostima.

Ekipa iz Pocerskog Pričinovića je slavila sa 3:1, dva puta je mrežu Torpeda tresao Aleksandar Mijailović, a jednom Zoran Gajić. 

Oba sastava će u narednom periodu nastaviti da se vredno spremaju za nastavak sezone koji je zakazan za 12. mart.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading