TEMNIĆ JE IPAK LIDER VIŠEG RANGA: Borac je pružio solidnu partiju, ali nije uspeo da zatrese mrežu protivnika!

Autor:

Sport

12.02.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljski susret dva tima koja vode glavnu reč u svojim ligama.

TEMNIĆ JE IPAK LIDER VIŠEG RANGA: Borac je pružio solidnu partiju, ali nije uspeo da zatrese mrežu protivnika!

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

Danas je odigran susret između lidera Prve i Druge Rasinske okružne lige.

Republika

Temnić iz Varvarina na zimsku pauzu lige prvog stepena rasinskog okruga, otišao je sa devet bodova prednosi u odnosu na drugoplasirani sastav. Njegov današnji rival u ligi ispod je takođe uspeo da osvoji titulu jesenjeg prvaka, ali je prednost u odnosu na prvog pratioca samo dva boda.

U duelu dva lidera u svojim ligama viđena je velika borba. Oba sastava su pripreme za drugi deo sezone počela početkom meseca.

U prvom poluvremenu bolje se snašao Temnić i golom Dušana Ćosića uspeo je da na desetominutnu pauzu ode sa minimalnom prednošću.

Republika

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

 

U drugih 45 minuta igralo se otvoreno na obe strane, pokušavali su igrači Borca da dođu do gola koji bi dodatno povisio nivo ofanzive, ali nisu bili najskoncentrisaniji u završnici. Po mnogima budući zonaš je do kraja meča sa tri gola rešio pitanje pobednika.

Za domaći tim su u drugom poluvremenu mrežu ekipe iz Gornjeg Katuna pogađali Milan Todorović, Danijel Mihajlović i Marko Vujić. 

Pokazao je i jesenji prvak Druge Rasinske okružne lige odličnu igru, ali je Temnić bio konkrentiji na polovini protivnika i iskoristio je svoje prilike na pravi način.

U predstojećem periodu oba sastava će nastaviti sa pripremama za start prolećnog dela sezone koji je zakazan za poslednji vikend u mesecu februaru.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading