GOLEADA U BADOVINCIMA: Borac savladao Drinu na gostovanju, Vićentić brojao do pet!

Autor:

Sport

05.02.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe u svojim ligama ne stoje baš najbolje..

GOLEADA U BADOVINCIMA: Borac savladao Drinu na gostovanju, Vićentić brojao do pet!

Foto: FK Borac Radenković

Danas je odigran susret u Badovincima gde su se sastali sastavi domaće Drine i Borca iz Radenkovića.

Republika

Drina se pet sezona u nizu takmiči u Mačvanskoj okružnoj ligi, trenutno na tabeli ne stoje najbolje. Na zimsku pauzu otišli su sa poslednje pozicije, bez osvojenog boda. U prolećnom delu predstoji im 15 foto finiša za opstanak u okružnom rangu takmičenja. 

Borac se takođe nalazi u donjem delu tabele, ali u Međuopštinskoj ligi Srem. Trenutno se nalaze na pretposlednjem mestu sa samo jednim bodom više u odnosu na fenejeraša. U akteulnom prelaznom roku dosta novih igrača je stiglo u Radenković.

Utakmica je počela u standardnom odmeravanju snaga, treba napomenuti da su oba tima ušla u dosta oslabljenom sastavu. Gosti su došli sa samo 11 fudbalera, dok je domaća ekipa bila prošarana mladim igračima.

Uspeo je Borac sredinom prvog dela da preuzme posed i to je rezultiralo golovima u mreži Drine. Na desetominutnu pauzu se otišlo rezultatom 3:1.

U drugom delu gosti su iskoristili svoje iskustvo i do kraja meča zatresli su mrežu Drine još pet puta. Na listu strelaca u gostujućem taboru upisali su se Nikola Vićentić sa pet golova, Miloš Vladisavljević sa dva i Slavoljub Rudić je pogodio jednom. 

Imao je i mladi sastav Drine svoje prilike, ali je golman Čupić bio na visini zadatka na današnjem meču.

Borac prolećni deo prvenstva otvara protiv Jedinstva na svom terenu, u prvom susretu ova dva tima rezultat domaćin je slavio rezultatom 5:2. Drina će takođe imati težak zadatak, na startu drugog dela gostuje lideru na tabeli. U prvom susretu Hajduk Stanko je slavio sa visokih 9:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading