UTAKMICA SA DOSTA ŠANSI: Na kraju je Lipolist pogađao mrežu šest, a Jedinstvo dva puta!

Autor:

Sport

06.02.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična provera za igrače oba tima.

UTAKMICA SA DOSTA ŠANSI: Na kraju je Lipolist pogađao mrežu šest, a Jedinstvo dva puta!

Foto: FK Lipolist

Duel dve ekipe koja se nalaze u različitim rangovima takmičenja.

Republika

Ekipa Lipolista zimuje na petoj poziciji Mačvanske okružne lige, za liderom imaju zaostatak od pet bodova. Sa druge strane terena nalazili su se igrači Jedinstva Vladimirovci koji se takmiče u Kolubarsko mačvanskoj zoni, i pred nastavak prvenstva zauzimaju deseto mesto u ligi. 

Viđena je skoro pa prava takmičarska utakmica između ova dva sastava.

Gosti su na početku počeli nešto ofanzivnije što je rezultiralo i prvim golom u mreži Lipolista, posle kornera najbolj se snašao Antonić i to je bilo 1:0 za goste.

Isti igrač je skrivio jedanaesterac, pa je priliku sa bele tačke za izjednačenje iskoristio Matić. 

Preko odlične akcije domaćih igrača, novajlija Adamović se upisuje u strelce i donosi prvi put vođstvo na ovoj utakmici ekipi Lipolista. 

Domaći tim uspeo je da duplira prednost preko Lončara, a nedugo zatim je i Prodanović pogodio mrežu Jedinstva za 4:1. 

Član zonskog ranga preko Dimitrića smanjuje na 4:2. Do kraja meča Džagić je dva puta pogodio mreću protivnika za konačnih 6:2. 

Iz tabora Lipolista su posle meča izjavili:

- Ekipi iz Vladimiraca želimo sve najbolje u njihovom prvenstvu u zoni i ovom prilikom bi hteli da se zahvalimo na fer i korektnoj igri. Čestitamo našem novom treneru Dragoljubu Markoviću na prvoj pobedi u našim redovima. Brus, Trifunović, Adamović, Džagić, Đorđić i Berić su već u prvoj utakmici pokazali da će biti ogromna pojačanja za naš tim. 

Jedinstvo prolećni deo prvenstva otvara protiv ekipe Kačer, koju je u prvom susretu na gostovanju savladala 2:1. Lipolist gostuje ekipi Jedinstva, u prvom meču pred svojim navijačima slavili su rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading