KRUŠARCI SAVLADALI ZONAŠA: Mladi Borac je kapitulirao posle gola sa bele tačke!

Autor:

Sport

12.02.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po veoma teškim uslovima i lošem vremenu viđena je dobra provera, ali sa samo jednim pogotkom.

KRUŠARCI SAVLADALI ZONAŠA: Mladi Borac je kapitulirao posle gola sa bele tačke!

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Danas je odigran susret između ekipa Moravac Krušar i Mladog Borca iz Sedlara

Republika

Ekipa Mladog Borca je u poslednje tri sezone izborila tri uzastopne promocije u viši rang. Trenutno se takmiče u Zoni Zapad i na zimsku pauzu otišli su sa osme pozicije na tabeli. 

Na drugoj polovini terena nalazila se ekipa iz Krušara koja se takmiči u Pomoravsko okružnoj ligi. Sa 33 boda posle prvog dela prvenstva nalaze se na četvrtoj poziciji na tabeli. 

Uslovi za odigravanje današnje utakmice nisu bili laki, ali su treneri oba tima imali šta da vide na terenu. Obe ekipe su zbog izostanka nekih igrača izašle u kombinovanom sastavu. 

Posle prvih 45 minuta igre nije bilo golova na obe strane, viđena je velika bitka pre svega na sredini terena, bez puno prilika pred golmanima.

U drugom poluvremenu nešto bolje je zaigrao domaći sastav što je rezultiralo i golom u mreži zonaša. Precizan sa bele tačke bio je Milan Jovanović. 

Do kraja meča je bilo prilika na obe strane, opet su konkretniji bili igrači Moravca, ali lopta nije završila u golu. Može se reći da je utakmica mogla da se završi sa barem još dva gola, domaći tim je neke svoje izgledne prilike propustio.

Iz redova Moravca su posle meča poručili:

- Čestitke našim igračima na današnjem zalaganju i borbi po izuzetno teškim uslovima. Gostujućoj ekipi iz Sedlara zahvaljujemo se što su zajedno sa nama publici priredili jednu pravu fudbalsku utakmicu, fer i korektnu igru pre svega. Želimo im sve najbolje u nastavku prvenstva i što bolji plasman u Zoni. 

Oba sastava u predstojećem periodu nastaviće sa treninzima i prijateljskim utakmicama kako bi u što boljoj formi dočekale nastavak prvenstva.

BONUS VIDEO: 








 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading