LIDER ĆE STREPETI: Moravac nastavlja sa jačanjem igračkog kadra - borba za zonski rang se komplikuje! (FOTO)

Autor:

Sport

14.01.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodovna razlika nije beznačajna, ali se u Krušaru nadaju da borba kada je u pitanju viši rang i dalje nije izgubljena.

LIDER ĆE STREPETI: Moravac nastavlja sa jačanjem igračkog kadra - borba za zonski rang se komplikuje! (FOTO)

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Ekipa Moravca 2015 iz Krušara jesenji deo šampionata u okviru Pomoravske okružne lige okončala je na četvrtoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Mladosti iz Jovca

 

I pored bodovnog zaostatka, u klubu se nadaju da se tokom predstojećeg proleća mogu uključiti u borbu za plasman u Zonu Zapad, a u tom cilju klub je nakon nedavnog angažovanja Miljana Milosavljevića, Lazara Marčetića i Vuka Ćurića, igrački kadar osvežio dvojicom novih fudbalera.

U pitanju su Miloš Stanković i Nikola Džolić.

Miloš Stanković, poznatiji po nadimku "Džama" u redove Moravca 2015 stiže iz Jedinstva iz Mijatovca čiji je dugogodišnji član bio. Dolaskom fudbalera koji igra na poziciji veznog igrača, nadomestiće se odlazak Miloša Anđelkovića. Stanković se smatra, možda i najvećim pojačanjem ekipe iz Krušara, a od njega upravo kluba mnogo očekuje u narednom periodu.

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Miloš Stanković - najveće zimsko pojačanje kluba iz Krušara

 

Nikola Džolić stiže iz ekipe Orlova iz Jasenova, a u pitanju je supertalentovani fudbaler koji može da odgovori na nekoliko pozicija u samom špicu, a treba napomenuti da je do nedavno bio i član GFK Jagodine.

Navedene novajlije trebale bi da pomognu klubu u borbi za plasman u Zonu Zapad, a priliku da svi navedeni fudbaleri debituju u dresu Moravca 2015, imaće u prvom prolećnom kolu kada u Krušaru gostuje stenjevački Rudar. prvu susret dve ekipe pripao je Moravcu 2015 koji je slavio sa ubedljivih 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading