NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Kvartet pojačanja stigao na "Vembli"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi deo sezone okončali su na liderskoj poziciji, a zimsku pauzu koriste da dodatno pojačaju igrački kadar.

NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Kvartet pojačanja stigao na "Vembli"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost Jovac

Fudbaleri Mladosti iz Jovca prvi deo šampionata u okviru Pomoravske okružne lige okončali su na liderskoj poziciji sa šest bodova više u odnosu na najbliže konkurente.

 

Tokom jeseni ostvarili su skor 13 pobeda i po dva remija i poraza, ali i pored ostvarenog, niko u klubu ništa ne prepušta slučaju, pa je tokom zimske pauze na popularni "Vembli" stigao kvartet pojačanja.

Marko Dimitrijević prva je zimska akvizicija kluba iz Jovca. On je ponikao u ekipi Mladosti i upravo je u ovom klubu proveo i najveći deo karijere. Očekivalo se da će deo matičnog kluba postati još prethodnog leta, ali su svi u redovima Mladosti zadovoljni što će u borbu za istorijsko ostvarenje krenuti sa iskusnim fudbalerom u timu.

Drugo pojacanje zimskog prelaznog roka je Miljan Milićević. Mladi fudbaler pokriva više pozicija na terenu, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za paraćinski Borac i ekipu GFK Jagodine.

Iz redova Morave 1918 iz Ćuprije stiže Aleksandar Panić. Ponikao je ekipi Mladosti, a zatim je nosio dres Jagodine i paraćinskog Jedinstva. Prethodnih 18 meseci proveo je u Ćupriji.

 

Za sada poslednje pojačanje stiže iz redova Fudbalkog kluba Pomoravlje iz Ostrikovca. U pitanju je golman Stefan Milenković koji je prošao kompletnu fudbalsku školu ekipe Mladosti

U prvom prolećnom kolu i u borbu za plasman u Zonu Zapad, ekipa Mladosti iz Jovca gostuje ekipi Kolara koja se trenutno nalazi na 15. poziciji ovog ranga takmičenja. Prvi susret dve ekipe Mladost je na svom "Vembliju" rešila u svoju korist rezultatom 4:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading