U SINĐELIĆU NE SPAVAJU: Cilj je povratak u viši rang takmičenja!

Autor:

Sport

14.01.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne sezone morali su da se vrate u niži rang takmičenja, a već u aktuelnoj sezoni sve misli usmerene su na povratak u međuopštinski fudbalki rang.

U SINĐELIĆU NE SPAVAJU: Cilj je povratak u viši rang takmičenja!

Foto: FK Sinđelić Lipnica

Fudbaleri Sinđelića iz Lipnice jesenji deo sezone u okviru Opštinske lige Loznica okončali su na trećoj poziciji sa osam bodova zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Borca iz Kozjaka.

 

S obzirom da je ekipa Sinđelića u prethodnoj sezoni izgubila status međuopštinskog ligaša, sve misli rukovodstva kluba iz Lipnice usmerene su ka povratku u navedeni rang takmičenja, a u tom cilju klub je angažovao dvojicu novih fudbalera.

Novi član Sinđeliča postao je Danilo Cvijanović doskorašnji fudbaler Prve Iskre. Brzonogi fudbaler je tokom dosadašnje karijere nastupao za za ekipe Rudara iz Brasine i Podrinje iz Lozničkog Polja. Cvijnović će biti jedan od asuta Sinđelića u prolečnim borbama za povratak u viši rang takmičenja.

 

Drugo pojačanje kluba iz Lipnice, jeste Miloš Ignjatović. Popularni "Obućarko" u redove Sinđelića stiže iz Fudbalskog kluba Vuk iz Tršića.

Šef stručnog štaba Aleksandar Todorović u borbu za vrh tabele ulazi sa dvojicom novopridošlih članova, a kako se saznaje iz krugova bliskih klubu, rukovodstvo Sinđelića uveliko radi na dovođenju novih akvizicija koji će pomoći u ostvarenju ovosezonskih ciljeva.

U prolećni deo šampionata ekipa Sinđelića ulazi sa pet bodova manje u odnosu na Paskovac i osam bodova deficita u odnosu na lidera, ekipu Borca iz Kozjaka.

Premijerni meč u nastavku takmičenja Sinđelić će odigrati u Koreniti protiv ekipe Sloge. Na startu ovosezonskog takmičenja Sinđelić je u Lipnici ubedljivo savladao Slogu rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading