BUDUĆNOST DIŽE RADNU TEMPERATURU: Novi trener i pojačanja su tu, vreme je za prvu proveru!

Autor:

Sport

11.02.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da se na proleće ekipa dodatno probije ka vrhu tabele.

BUDUĆNOST DIŽE RADNU TEMPERATURU: Novi trener i pojačanja su tu, vreme je za prvu proveru!

Foto: FK Budućnost Miliva

Vreme je da se provere igrači i na utakmici

Budućnost se u proteklih nekoliko godina pretežno takmičila u Pomoravskoj okružnoj ligi.

Republika

Poslednje tri sezone ekipa završava u gornjem domu. Ove godine, za vreme zimske pauze nalaze se na petoj poziciji sa 28 bodova, drugoplasirani Juhor je na sedam koraka udaljenosti. 

Za vreme zimske pauze Budućnost je za novo trenera promovisala Nemanju Bulatovića. Što se tiče igračkog kadra nije bilo velikih promena, Stevan Nešić i Slađan Zdravković prešli su u Slogu iz Despotovca, dres kluba razdužio je i Andreja Filipovića. 

Uprava kluba je svoje redova ojačala sa pet novih igrača. Pristigli su Pavle Mihajlović (Krikaš Ćovdin), Miloš Golubović (Lokomotiva Lapovo), Miloš Miloradović (Rudar Stenjevac), Miloš Pavić (Partizan Majur), Nikola Stanojević (Moravac 2015 Krušar). 

Ekipa je sa pripremama počela krajem prošleg meseca, radilo se pretežno na kondiciji i fizičkog spremi, a na red je došlo i odigravanje prijateljskih utakmica. Danas će od 13 časova na stadionu Miliva biti odigran susret između domaće Budućnosti i Šantarovca. 

Budućnost drugi deo sezone otvara na gostovanju u Dublju. U prvom susretu ova dva tima Mladost je na gostovanju u Milivi slavila sa 2:1.

BONUS VIDEO: 


 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading