ZELENSKI SE TAKMIČIO U SLAGALICI: I pored svih obaveza, gostuje na televiziji! Usijao se Tviter zbog jednog takmičara u kvizu! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.03.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan takmičar "Slagalice" postao je potpuni hit na društvenim mrežama.

ZELENSKI SE TAKMIČIO U SLAGALICI: I pored svih obaveza, gostuje na televiziji! Usijao se Tviter zbog jednog takmičara u kvizu! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter

Nikola Malić, koji se takmičio u kvizu "Slagalica" proteklog vikenda, postao je preko noći poznat, nakon što su se snjegove slike proširile društvenim mrežama.

Naime, mnogi su primetili sličnost između njega i ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Nikola Malić, inače advokati iz Beograda, takmičio se protiv Milenka Jelića, magacionera iz Vrbe, ali, nažalost, nije uspeo da pobedi.

Ipak, ovo učešće u popularnom kvizu donelo mu je veliku slavu.

 

 

- Evo ga Zelenski, i pored svih obaveza u Ukrajini, skinuo zelenu majicu, i gostuje na RTS-u u Slagalici - jedan je od šaljivih komentara.

 

 

Komentari su se nizali unedogled, a Maliću je ovo inače prvi put da se takmiči u "Slagalici" i ujedno prvi put na televiziji, kako je rekao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading