URNEBESNA GREŠKA U SLAGALICI! Svi bruje o ovom ispadu usred emisije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.02.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kvizu ,,Slagalica" ponovo se dešila viralna greška!

URNEBESNA GREŠKA U SLAGALICI! Svi bruje o ovom ispadu usred emisije! (VIDEO)

Foto: youtube.com/ RTS Slagalica - Zvanični kanal

Kviz Slagalica ponovo je u centru pažnje, ali ne zbog voditeljke Kristine Radenković ili takmičara-navijača, već greške koja se potkrala u igri "Korak po korak".

Foto: ATA Images

Kristina Radenković

 

Ovo nije prvi put da se u pomenutom kvizu dešavaju greške, koje su i te kako postale viralne na društvenim mrežama, a ovo je samo jedan od primera koji je sada uočen. 

U poslednjoj emisiji snage su odmerili Nikola Janić i Sanja Vukasović kojima je ovo drugi susret u borbi za četvrtfinale, a igra o kojoj bruje društvene mreže bila je "Korak po korak". Takmičari su otkrivali pojam "korak po korak", a već u trećem koraku dobili i rešenje!

Republika

Foto: RTS printscreen

Greška u Slagalici

 

- U imenima je više rasa pasa - glasio je korak, da bi na kraju konačno rešenje i bilo "pas".

Godinama unazad je neuobičajeno da se u nekom od koraka ili poteza, u ovoj igri ili Asocijacijama, pojavi reč koja se nalazi i u rešenju.

Podsetimo, Kristina Radenković je nedavno doživela nesreću kada je slomila obe ruke, nakon čega se prvi put oglasila i otkrila kako se oseća:

Foto: instagram.com/krisradenkovic

Kristina Radenković Instagram

 

- Ne znam da li imitira Sredu ili mamu sa gipsevima - zapitala se Kristina šaljivo, koja je ujedno dala i potvrdu o pisanjima da je pomolila ruke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading