PRVO OGLAŠAVANJE VODITELJKE NAKON TEŠKE POVREDE: Kristina Radenković imala hitnu operaciju, ruke u gipsu - evo kako funkcioniše! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Kristina Radenković konačno prekinula ćutnju nakon nezgode sa zimovanja.

PRVO OGLAŠAVANJE VODITELJKE NAKON TEŠKE POVREDE: Kristina Radenković imala hitnu operaciju, ruke u gipsu - evo kako funkcioniše! (FOTO)

Foto: ATA Images

Kristina Radenković

Kristina Radenković, u javnosti poznata kao voditeljka kviza "Slagalica", pre nedelju dana polomila je obe ruke tokom skijanja, nakon čega su joj u Italiji stavili gips, da bi po povratku u Srbiju otišla na hitnu operaciju na Ortopetskoj klinici Banjica. Iako se dosta spekulisalo oko Kristininih povreda koje je zadobila na zimovanju, kao i o neverici da je polomila obe ruke, ona se sada oglasila i sve potvrdila.

Popularna voditeljka je, naime, u opisu fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojoj je njena ćerka, koja imitira popualrnu Sredu Adams iz istoimenog hit serijala, napisala da su joj obe ruke u gipsu.

- Ne znam da li imitira Sredu ili mamu sa gipsevima - zapitala se Kristina šaljivo, koja je ujedno dala i potvrdu o pisanjima da je pomolila ruke.

Republika

Foto: instagram.com/krisradenkovic

Kristina Radenković slomila obe ruke

Podsetimo, Radenkovićeva je na skijanju polomila ruke, a zbog propusta tamošnjih lekara hitno je dovezena u Beograd gde joj je u Institutu za ortopediju na Banjici urađena operacija. Voditeljki je jedna ruka operisana, ali su obe ruke u gipsu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading