POSLE ŠEST GODINA SETILA SE DA IMA PORODICU? Ispovest muškarca - Odjednom ga ostavila, pa se pokajala - Ko je stvarno pogrešio?

Autor: N.J.

Lifestyle

04.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća ljubav ostavila ga je zbog porodice.

POSLE ŠEST GODINA SETILA SE DA IMA PORODICU? Ispovest muškarca - Odjednom ga ostavila, pa se pokajala - Ko je stvarno pogrešio?

Foto: pexels.com

Jedan muškarac podelio je svoju ispovest. Neuspeh u ljubavi česta je tema i bolna pre svega, te je upravo takvo iskustvo imao muškarac kog je ostavila ljubav njegovog života. Naime, razlog toga je neodobravanje njene porodice zbog čega je ona rešila da ga napusti i to posle šest godina veze.

- Kada me ostavila devojka razlog je bio jer me njena porodica nije odobravala. Bio sam potpuno slomljen. Ali sada kaže da je napravila najveću grešku u životu. Ja imam 30, ona 29 i bili smo zajedno šest godina. Ona je iz veoma tradicionalne porodice i bogati su. Njenim roditeljima nije se svidelo što me odgajala mama nakon što je tata otišao kada sam bio mali - počinje priču on.

Foto: pexels.com

Muškarac i žena emotivni

Kako sumnja, njeni roditelji plaše se da on ne uradi isto njihovoj ćerki.

- Mislim da su se brinuli hoću li biti poput svog oca. Osećao sam se loše i nikad se nisam lepo slagao sa njenom porodicom. Kad im je rekla da se planiramo venčati, rekli su da me nikad neće prihvatiti. Osećala je da nema izbora osim da prekine vezu. Bio sam iscrpljen i nisam mogao da funkcionišem mesecima. Onda sam se polako sabrao i počeo da viđam prijatelje.

Ipak, ona je došla prošle nedelje i rekla da ne može bez njega.

- Kaže da će se suprotstaviti svojoj porodici i učiniti sve da me ponovno osvoji. Još je volim, ali sam zbunjen.

Njega zapravo muči da li će se ona suprotstaviti porodici zbog ljubavi prema njemu na duže staze.

Šta biste vi radili da ste na njegovom mestu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading