TRAGEDIJA KOJA JE SVE UZNEMIRILA! Bajern se oglasio posle MASAKRA u Beogradu!

Autor:

Sport

04.05.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo osmoro đaka u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru pogodilo je ceo sportski svet.

TRAGEDIJA KOJA JE SVE UZNEMIRILA! Bajern se oglasio posle MASAKRA u Beogradu!

Foto: Starsport

Klub iz Minhena je izrazio veliku tugu, povodom tragedije koja se dogodila u sredu, kada je maloletni K.K. ubio osmoro učenika i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar" i tom prilikom ranio šestoro đaka i nastavnicu.

Veliki broj sportista i timova širom iz Srbije i Evrope pogođeni gnusnim činom, izrazili su saučešće porodicama nastradalih osnovaca.

Ovog puta se oglasio i evroligaš Bajern iz Minhena, koji je sa velikom tugom primio vest o onome što se dogodilo u srpskoj prestonici.

- Naše najdublje saučešće upućujemo porodicama i prijateljim žrtava tragedije u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu - glasi saopštenje kluba iz Minhena.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Evroliga je takođe objavila post u kome odaje počast ubijenima, dok je Partizan koji večeras igra četvrti meč protiv Reala pozvao navijače da zapale sveće i polože cveće pre utakmice sa Madriđanima. U Srbiji će povodom tragičnog događaja od petka biti uvedena trodnevna žalost.

Partizan u večerašnjem meču ponovo može da računa na Matijasa Lesora, francuski centar odradio je kaznu suspenzije jedne utakmice, kao i Gabrijel Dek kod Madriđana.

Susret u Areni počinje u 20.30 časova, a crno-beli bi pobedom obezbedili plasman na fajnal-for.

Podsetimo, izabranici Željka Obradovića vode protiv "kraljevskog kluba" sa 2:1 u seriji, dok bi ukoliko se plasiraju u Kaunas na Završni turnir, igrali protiv Barselone.

Katalonci su postali prvi učesnici fajnal-fora, pošto su "ometlali" Žalgiris sa maksimalnih 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading