KOŠARKAŠ PARTIZANA UŽASNUT MASAKROM NA VRAČARU! Njegove reči PARAJU srca!

Autor:

Sport

04.05.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u četvrtak (20.30) igra četvrtu utakmicu Top 8 faze Evrolige protiv madridskog Reala u Areni (20.30) i pobeda im garantuje plasman u četvrtfinale.

KOŠARKAŠ PARTIZANA UŽASNUT MASAKROM NA VRAČARU! Njegove reči PARAJU srca!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Uoči novog duela sa "kraljevskim klubom", jedan od najvećih aduta trenera Željka Obradovića i veliki ljubimac grobara Zek Ledej, dao je intervju za "basketnews" u kome ne krije tugu zbog tragedije na Vračaru i ubistva osmoro đaka.

- Strašno. Veoma je tužno. Moje saučešće svima, ovo je jednostavno užasno - otvorio je dušu Ledej, na pitanje o masakru koji se desio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Osvrnuo se bivši igrač milanske Olimpije, Olimpijakosa i Žalgirisa na večerašnji duel sa Madriđanima:

- Srećom, imamo najboljeg trenera u evropskoj istoriji. Vidimo kako on ocenjuje igru i kako gleda na igru. Imamo zaista i pametan tim i iskusne igrače. Samo ga svi slušamo i smišljamo različite načine da napadnemo. O tome se i radi u plej-ofu, moramo da izađemo i odgovorimo na prilagođavanja koja su oni napravili - kaže Amerikanac.

Republika

Foto: Starsport

Zek Ledej i Željko Obradović

Usledilo je objašnjenje strategije pred šesti ovosezonski meč protiv Reala:

- Moramo da nastavimo sa kontinuitetom koji smo imali u prvom poluvremenu. Da pronađemo način da se prilagodimo u hodu. Kao igrači, moramo da vidimo tok igre. Treneri mogu da urade samo nešto sa strane. Mi moramo da budemo ti koji će da vide te male stvari na terenu i da iskoristimo prednost našeg tima kako bismo ih napali. Dobro je i što sada imamo Lesora - istakao je Zek Ledej.

Partizanu još jedna pobeda nedostaje za plasman na fajnal-for Evrolige, gde ga već čeka Barselona koja je "počistila" litvanski Žalgiris sa 3:0.

Pobednici duela Monako - Makabi i Fenerbahče - Olimpijakos, sastaće se u drugom polufinalu. Francuski i grčki predstavnik vode sa 2:1 u seriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading