OMAKLO MU SE! Tavares otkrio pred meč sa Partizanom šta ga POSEBNO MOTIVIŠE!

Autor:

Sport

04.05.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani gostuju crno-belima u četvrtom meču plej-ofa Evrolige (20.30), sa željom da dođu do novog brejka i vrate seriju u Španiju.

OMAKLO MU SE! Tavares otkrio pred meč sa Partizanom šta ga POSEBNO MOTIVIŠE!

Foto: Starsport

Videlo se već u trećoj utakmici između Partizana i Reala koliko Valter Tavares znači za igru Madriđana.

Sjajni centar, koji je zbog povrede napustio parket u drugom meču igranom u Madridu, oporavio se i pre dva dana izručio u koš crno-belih 26 poena, ponevši najveće zasluge za trijumf najtrofejnijeg evropskog kluba u Areni.

Reprezentativac Zelenortskih ostrva, koji je svoju selekciju odveo prvi put na Mundobasket u istoriji, potvrdio je da će biti spreman za četvrti duel koji je na programu večeras (20.30), otkrivši pritom šta je najveći motiv njegovim saigračima da vrate seriju u špansku prestonicu.

- Gledamo fudbalskii tim Reala, njihove povratke u Ligi šampiona i to nas inspiriše. Motivisani smo i znamo protiv čega se borimo - rekao je Valter Tavares.

Foto: Starsport

Hezonja, Fernandez, Musa i Rodrigez

Nema sumnje da će "petici" Madriđana biti mnogo teže u večerašnjem duelu, budući da se u tim Partizana vraća Matijas Lesor, koji je odradio jedan meč suspenzije, zarađen posle brutalne tuče u prestonici Španije.

U sastavu Reala ponovo će biti i Argentinac Gabrijel Dek, jer je iz istog razloga preskočio prethodni duel, dok trener Obradović i dalje ne računa na kapitena Kevina Pantera, kome je preostao još jedan susret kazne da odradi.

"Kraljevski klub" i dalje ne računa na povređenog Vensana Poarijea, a prema pisanju španskih medija, gostima će biti neophodan mnogo bolji učinak Marija Hezonje u defanzivi, odnosno, preciznost Džanana Muse koji ne bi smeo da ponovo ishitrene šuteve, kakve je pravio u prethodna tri duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading