OPOMENA ZA CRNO-BELE! Partizan MORA da slavi u Beogradu ako želi na fajnal-for

Autor: MARIJA NESTOROVIĆ

Sport

04.05.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti dobro ako plej-of serija ode u peti meč

OPOMENA ZA CRNO-BELE! Partizan MORA da slavi u Beogradu ako želi na fajnal-for

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana tokom meča protiv Albe

Košarkaši Partizana ispustili su prvu šansu da obezbede plasman na fajnal-for pošto su u utorak uveče poraženi od Real Madrida (82:80) u Areni. Pravo na popravni imaće večeras (20.30, Sport klub 1), kada će biti odigran četvrti meč četvrtfinala Evrolige.

Trenutno je rezultat useriji 2:1 za crno-bele i, ukoliko zabeleže novu pobedu, plasiraće se na fajnal-for elitnog takmičenja posle 13 godina pošto im je to pošlo za rukom poslednji put 2010, kada su stigli do polufinala, gde je tim vodio Duško Vujošević. Crno-beli će na ovom meču biti jači za Matijasa Lesora, kome je istekla suspenzija, a Real za Gabrijela Deka.


Legendarni Dragan Todorić, koji je već 38 godina funkcioner u klubu iz
Humske, dok je kao igrač proveo još 11, bio je deo "parnog valjka" kada
je pokorena Evroliga 1992, a u narednim pohodima na fajnal-for. On je istakao da Partizan i dalje ima velike šanse za plasman na završni turnir u Kaunasu i da sve drži u svojim rukama
Republika

Foto: Starsport

Nada se najboljem - Dragan Todorić

Međutim, on je istakao da za crno-bele neće biti dobro ako serija ode u peti meč.

- Moramo što pre da završimo posao ako želimo da idemo u Kaunas. Ukoliko se serija oduži, to nije dobro za nas, što duže traje, biće teže. Ukoliko se vratimo u Madrid, onda je Real u prednosti definitivno. Tako da znamo šta nam je činiti. Verujem u ove momke i Željka Obradovića - objasnio je Todorić.

Popularni Toša, kako je nadimak čelnika "parnog valjka", istakao je da je samo tuča pokvarila utisak iz Madrida.

- Svi smo videli šta se desilo u završnici. Posle toga je Real Madrid pokazao koliko je veliki klub, posebno van terena, gde su obavili dobar posao. Može se reći da su oni mnogo bolje prošli od nas i da im je onaj incident išao više u korist - poručio je Todorić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading