DELIJE I GROBARI U TRANSU! Večiti OSTAJU u Evroligi? Zvezda i Partizan NASTAVLJAJU svoj san!

Autor:

Sport

04.05.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava sjajnih vesti stigla je do beogradskih velikana.

DELIJE I GROBARI U TRANSU! Večiti OSTAJU u Evroligi? Zvezda i Partizan NASTAVLJAJU svoj san!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Crvena zvezda

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde ostavili su odličan utisak u Evroligi ove sezone.

Tim sa Malog Kalemegdana nije imao sreće da stigne do top osam faze, dok su crno-beli na korak od plasmana na fajnal-for i za tako nešto potrebna im je još jedna pobeda protiv Reala iz Madrida, a naredni meč na programu je u četvrtak od 20.30 u beogradskoj Areni.

Odigrana su i dva evroligaška večita derbija koja su poslala prelepu sliku u svet, te su svi optimisti oko učešća beogradskih velikana u eliti i naredne sezone.

Poznati grčki novinar, Aris Barkas, uveren je da će Zvezda i Partizan i naredne sezone igrati u Evroligi, a glavni razlog je taj da je Gran Kanarija osvojila Evrokup pobedom protiv Turk Telekoma (71:67).

Pet timova iz iste zemlje prema pravilima ne može da igra u Evroligi, pa je izvesno da će osvajač Evrokupa, Gran Kanarija, zameniti Valensiju.

Gran Kanarija je četvrti španski tim, što znači da je sastav Evrolige za sledeću godinu praktično završen. Očekuje se da specijalne pozivnice odu u ruke Partizana, Zvezde i Virtusa. Ništa još uvek nije zvanično naravno - napisao je na svom Tviter nalogu Barkas.

 

 

I dalje nema zvanične potvrde ovih informacija, ali je veoma moguće da su one tačne, te da će delije i grobari pasti u trans kada se oglase i čelnici Evrolige.

Uskoro počinje fajnal-for u Kaunasu (od 19. do 21. maja) i možda već tada budu poznate neke zvanične informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading