AKO REAL IZBORI MAJSTORICU! Evroliga SAOPŠTILA termin pete utakmice u Madridu! Evo kada se igra!

Autor:

Sport

04.05.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana sastaju se sa madridskim Realom u četvrtom meču Top 8 faze Evrolige (20.30).

AKO REAL IZBORI MAJSTORICU! Evroliga SAOPŠTILA termin pete utakmice u Madridu! Evo kada se igra!

Foto: Starsport

Ukoliko izabranici Željka Obradovića savladaju klub sa najviše osvojenih titula u najelitnijem evropskom takmičenju, izboriće plasman na fajnal-for koji se održava u Kaunasu.

Tamo je mesto već obezbedila Barselona, uručivši "metlu" Žalgirisu, jer je počistila Litvance sa 3:0 u seriji, a zanimljivo da će se Katalonci u polufinalu sastati sa boljem iz večerašnjeg duela.

Jutros je Evroliga obelodanila termine eventualnih petih utakmica četvrtfinala, a među njima je i potencijalni duel Partizana i Reala u prestonici Španije!

Crno-beli trenutno vode u seriji sa 2:1, pa bi "kraljevski klub" novim brejkom u Beogradu ponovo stekli prednost domaćeg parketa, a taj meč igrao bi se 10. maja (sreda), u 21 čas.

Foto: Starsport

Duel Valtera Tavaresa, Alena Smailagića i Uroša Trifunovića

Samo dva sata ranije (19.00), mogli bi da gledamo potencijalni peti susret Monaka i Makabija, u tom okršaju četa Saše Obradovića vodi sa 2:1 i pobeda je deli od fajnal-fora.

Utorak, 9. maj, je rezervisan za moguću majstoricu Olimpijakosa i Fenerbahčea, koja bi se igrala u Pireju, pošto je velikan iz Pireja spektakularnom trojkom juče vratio brejk i poveo sa 2:1 u seriji.

Navijači Partizana su za večerašnji meč pripremili poseban oproštaj od nastradalih, zbog masakra koji se dogodio na Vračaru, kada je ubijeno osmoro dece i čuvar Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", dok su šestoro mališana i nastavnica ranjeni od strane napadača K.K.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading