"POZNAJEM NEKE OD NJIH" Karamela nakon krvave tragedije na Vračaru ne može da DOĐE SEBI, njegov sin išao u Ribnikar! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.05.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati imitator se oprostio od žrtava krvavog pira u OŠ "Vladislav Ribnikar".

"POZNAJEM NEKE OD NJIH" Karamela nakon krvave tragedije na Vračaru ne može da DOĐE SEBI, njegov sin išao u Ribnikar! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Domaću javnost duboko je potresla vest o stravičnom masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u Beogradu. Ovim povodom su se oglasili brojne poznate ličnosti i javno izrazile žaljenje za žrtvama, a sada se na društvenim mrežama oglasio i voditelj i poznati imitator, Goran Stojićević Karamela.

- Moje iskreno saučešće svim porodicama nastradalih. Nažalost, i ja poznajem neke od njih kao i divne nastavnike. Upoznao sam i čoveka iz obezbeđenja kada mi je sin išao u tu školu - napisao je Karamela na Instagramu i dodao:

Republika

Foto: instagram.com/gorankaramela

Karamela se oprostio od poginulih u OŠ Vladislav Ribnikar

- Danas se molim za sve žrtve iz OŠ "Vladislav Ribnikar".

Podsetimo, u pucnjavi je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading