U KOSTINOJ ZGRADI MUK, KOMŠIJE KAŽU DA SE POVREMENO IZ STANA ČULA SVAĐA: Susedi porodice Kecmanović i dalje u šoku - evo šta su rekli o dečaku (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.05.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko policajaca u civilu motri na zgradu.

U KOSTINOJ ZGRADI MUK, KOMŠIJE KAŽU DA SE POVREMENO IZ STANA ČULA SVAĐA: Susedi porodice Kecmanović i dalje u šoku - evo šta su rekli o dečaku (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Stan Kecmanovića

Zgrada u ulici Narodnog fronta 45 mesto je na kome je Kosta, koji je juče ubio osmoro svojih drugara i čuvara škole, živeo do momenta kada je u školski ranac spakovao četiri molotovljeva koktela i dva pištolja i krenuo u OŠ "Vladislav Ribnikar" u krvavi pir.

Ispred i unutar zgrade u kojoj je živeo ovaj dečak potpuni je muk. Stanari ove zgrade potpuno su se povukli u svoje stanove i retko kad se može videti da bilo ko napusti ovu zgradu.

One komšije koje su reporteri Republike uspeli da zaustave i porazgovaraju sa njima, a koji žive u zgradi u kojoj je dečak psihopata razradjivao skicu masakra u svom razredu, a  koji je juče realizovao, strahovito su uznemireni. 

- Bio je tako miran i tih taj dečak, ali čula se buka povremeno iz njihovog stana, muški i ženski glas.. delovalo je kao da se svadjaju supružnici - rekla je za Republiku žena koja stanuje na spratu iznad porodice Kecmanović.

Ona dodaje da su i Kostini roditelji u javnosti delovali pristojno i mirno.

- Ko zna kakvi problemi su tinjali u njihovim glavama i kući. Pričali smo medjusobno mi komšije da je moguće da su ambiciozni roditelji tražili da bude najbolji u svemu, pa je od prevelikog stresa dete puklo - rekla je ona. 

U samoj zgradi danas vlada mir, a iz nje izlaze ljudi bez osmeha zatečeni tugom zbog krvavog pohoda tinejdžera iz njihovog susedstva.

Nekoliko policajaca u civilu motri na zgradu, kako nezvanično saznajemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading