POTRESNA ISPOVEST MAJKE ČIJA JE ĆERKA IZLAZILA SA UBICOM! Njene reči odjekuju: Nije kriv sistem, KOSTA JE PSIHOPATA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.05.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka devojčice koja je bila na spisku Koste Kecmanovića istakla je da se njena ćerka družila i izlazila sa učenikom koji je ubio osmoro đaka i čuvara.

POTRESNA ISPOVEST MAJKE ČIJA JE ĆERKA IZLAZILA SA UBICOM! Njene reči odjekuju: Nije kriv sistem, KOSTA JE PSIHOPATA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Devojčica je bila na spisku koji je Kosta napravio, a na kojem je bilo 15 imena iz odeljenja VII-2 OŠ "Vladislav Ribnikar".

Majka je došla ispred škole kako bi zapalila sveće žrtvama Koste Kecmanovića, a po sopstvenom priznanju, njenu reakciju izazvalo je uvreženo mišljenje da je sa dečakom ubicom trebalo da se priča, da je bio žrtva nasilja...

- Prestanite da lažete više. Roditelji su pričali sa njim! Ne krivite roditelje. On je psihopata. Moja ćerka je izlazila sa njim, da li je to bilo platonski... Dolazio je kod nas kući. Ulazila sam u sobu, pitala ih šta pričaju, pričali su lepe priče. Znači roditelji su se bavili njime, ne osuđujte njih, ne osuđujte sistem, nego njega! - rekla je majka ispred škole.

Šta je majka sve rekla pogledajte u videu ispod.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Bogdan

04.05.2023 18:27

Pogledaj ovu bahatu sebi daje za pravo da etiketira nekog. Bas mi ne deluje nesto kompetentna da daje bilo kakve izjave. Ako je on pricao lepe price nije psihopata. On ih nije napao iz cista mira da bi ga nazvali psihopatom. On nije znao kako da se izbori sa zlostavljacima. Ovo je samoodbrana a skolski kadrovi se ne bave decom i sve rade povrsno. Izvolte rezultat i toga ima koliko hocete samo sto se potiskivalo. Za ovo delo je krivo rukovodstvo skole, nastavnici pa tek onda roditelji. Sve drugo je okretanje cinjenica i laz.

Odgovori 11 7
Dejan

04.05.2023 18:45

Jel gospodja videla grafit u parku pored skole gde su ga nazvali pederom ? To nije zlostavljanje ? Neka ucuti.

Odgovori 15 16
Maki Kovac

04.05.2023 21:36

Pa jel bio psihopata ili su pričali lepe priče? Gospođo, nekako ne idu te dve stvari zajedno

Dobrivoje

07.05.2023 18:41

Šta si čekala da rodiš sa 38. god. princa na belom konju. Sram te i stid bilo ko zna koliko si momaka u suzama i tuzi ostavila. Dete nije krivo, ko zna ko mu je ispitao mozak. Ceo sistem je zakazao!