KAJA U STRAHU ZA ĆERKU! Nakon stravičnih masovnih ubistava, pevačica zabrinuta za naslednicu!

Autor:

Zabava

09.05.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić u strahu za ćerku koja živi u Americi.

KAJA U STRAHU ZA ĆERKU! Nakon stravičnih masovnih ubistava, pevačica zabrinuta za naslednicu!

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Kaja Ostojić

Čitavu naciju potresla su dva uzastopna masakra koja su se dogodila u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' i u Mladenovcu kada je tragično nastradalo 17 osoba, dok je na desetine teško povređeno.

Foto: ST/Dragan Kadić

Oproštaj od nasradalih u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar''

U Srbiji je bila proglašena trodnevna žalost, dok su susedne zemlje Bosna i Hercegovina i Crna Gora proglasile u nedelju dan žalosti. Javnost je uznemirena ovim događajima, a poznati su se masovno oglašavali ovim povodom. Među njima i pevačica Kaja Ostojić, koja ne krije strah za ćerku koja je u Americi.

- Užasno, nemam svest o ovome, kao da se ne dešava. Ne mogu da verujem da se to dogodilo kod nas, a najviše su krivi roditelji. Priča se da ga je otac vodio u streljanu i učio kako da barata oružjem. To je malo dete za takve stvari. To mi je potpuno šokantno. Ovom prilikom želim da izjavim saučešće porodicama koje su ostale bez svoje dece - rekla je Kaja i dodala da je zabrinuta za ćerku:

Foto: printscreenPinkTV

Ćerka Kaje Ostojić

- Naravno da jesam. Doduše ona je u Americi, a tamo je to još češće. Kod nas se ne pamte ovakve stvari, a tamo se to dešava. Tako da jesam zabrinuta. Moja ćerka je velika i odgovorna, ne želim da razmišljam o tome - zaključila je ona za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading