GROBARI U ŠOKU: Sve teža situacija za Partizan, Real blizu F4!

Autor:

Sport

06.05.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako se ovo neće svideti navijačima crno-bele ekipe.

GROBARI U ŠOKU: Sve teža situacija za Partizan, Real blizu F4!

Foto: Starsport

Dante Egzum i Željko Obradović

Košarkaši Partizana igraju u sredu, od 21 čas, peti duel četvrtifnalne serije Evrolige, protiv madridskog Reala.

Crno-beli su bili na korak do plasmana na završni turnir elitnog takmičenja, pošto su u španskoj prestonici napravili dva brejka, ali je tuča na kraju drugog duela sve promenila, pa su Madriđani uspeli da u Beogradu izjednače rezultat i sebi obezbede priliku da pred svojim navijačima rezervišu kartu za turnir u Kaunasu.

Na ruku beogradskog tima ide činjenica da će se u tim, posle dva meča suspenzije, vratiti Kevin Panter, kao i da će domaća ekipa biti oslabljena neigranjem Geršona Jabuselea, koji je suspendovan na pet mečeva, kao i bez Gabrijela Deka, koji je doživeo tešku povredu kolena u finišu četvrtog meča.

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana na meču sa Realom

Ipak, ni to očigledno nije dovoljno kladionicama, koje su pred poslednji duel objavile kvote, a madridski tim je veliki favorit. Naime, kvota na aktuelnog vicešampiona Evrope iznosi 1.43, dok je kvota na prolaz Partizana na F4 turnir 2.85.

Jasno je da bukmejkeri misle da neće doći i do petog brejka u ovoj seriji, što bi bila vanvremenska senzacija, a na ruku tima Željka Obradovića ne ide ni činjenica da je do sada odigrano 14 majstorica, i da je svaku u svoju korist rešio domaći tim. Ipak, za sve postoji prvi put, a navijači crno-belih se nadaju da će baš njihov tim prekinuti neslavnu seriju gostiju.

Peti duel se igra u Vizink centru, 10. maja od 21 čas, a pobednik će dobiti šansu da na fajnal-foru odmeri snage sa ekipom Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
VALJAK INAVIJACI

06.05.2023 18:51

GOTOVO je naivni smo ispali na provokacije Spanaca. Sad IDEMO na ABA LIGU da osvojimi.

da

08.05.2023 00:51

Poserem vam se na tastaturu

Neko

08.05.2023 11:52

Kakav isprazan tekst posle senzacionalnog naslova