TROJKA KOJA JE UTIŠALA ARENU: Vilijams-Gos HLADNOKRVNO presudio Partizanu! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plej Madriđana je spasio svoju ekipu ispadanja.

TROJKA KOJA JE UTIŠALA ARENU: Vilijams-Gos HLADNOKRVNO presudio Partizanu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Najdžel Vilijams-Gos

Košarkaši Real Madrida savaladali su Partizan u “Štark areni” sa 82:80 i tako smanjili na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Domaći tim je na startu stigao do prednosti od 12:0, imali su u par navrata i maksimalnih +15, ali se gost postepeno vratio u meč, a na kraju uspeo da u neizvesnoj završnici sruši beogradskog velikana.

Ispostaviće se, odlučujući koš postigao je Najdžel Vilijams-Gos, koji je trojkom na 25 sekundi do kraja rešio pitanje pobednika. Upravo je on odigrao jedan od najboljih mečeva ove sezone, sa 22 poena na svom kontu, a bolji od njega je bio samo Valter Tavares, koji je ubacio 26 poena.

Plejmejker Reala, inače nekadašnji košarkaš Partizana, je primio loptu, odigrao jedan na jedan sa Danteom Egzumom, a zatim teškim šutem, preko ruke, doveo svoj tim do ključne prednosti na ovoj utakmici. Pokušao je Partizan da se vrati, ali Naneli nije pogodio trojku, pa je ekipa Ćusa Matea došla do bitne pobede.

Sa druge strane, kod oslabljenog Partizana glavnu reč su vodili Alen Smailagić i Zek Ledej, sa po 15 poena na svom kontu, a dvocifrene učinke imali su još i Džejms Naneli sa 13, Jam Madar sa 13 i Dante Egzum sa 11 poena.

Nova utakmica na programu je u četvrtak od 20.30. Matijas Lesor se vraća u sastav Partizana, a crno-beli će pokušati da obezbede plasman na fajnal-for u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading