DIGAO GROBARE NA NOGE: Navijači Partizana u TRANSU, poruka Matijasa Lesora sve govori!

Autor:

Sport

09.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar "parnog valjka" veruje u pobedu svog tima.

DIGAO GROBARE NA NOGE: Navijači Partizana u TRANSU, poruka Matijasa Lesora sve govori!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Sve je stalo u 40 minuta. Košarkaši Partizana igraju u sredu, od 21 čas, peti meč četvrtfinalne serije Evrolige protiv Real Madrida.

Iako su vodili 2:0, crno-beli su u Beogradu izgubili obe utakmice, pa će šansu za prolaz morati da traže u Vizink centru, dvorani u prestonici Španije.

Izjavu pred ovaj duel je dao Matijas Lesor, centar beogradskog tima, koji je poslao moćnu poruku navijačima Partizana.

- Neću sada da kažem da idemo tamo i dobijamo sigurno, ne smemo tako da razmišljamo. Idemo da budemo ono što jesmo. Da igramo odbranu, ako budemo agresivni. Kada smo takvi možemo da dobijemo svakoga na bilo kom parketu. Zavisiće od toga koliko agresivni budemo, koliko budemo imali želje i koliko budemo bili fokusirani - rekao je Lesor novinarima, a prenosi "Mocart sport".

Istakao je da će njegovom timu značiti pomoć Kevina Pantera.

- Ne mogu da predvidim budućnost i kažem koliko će biti drugačije, ali Panter je odličan igrač, naš najbolji poenter. On je igrač kome ide poslednja lopta, igrač koji sam sebi stvori priliku za šut, ali koji kreira i za druge. Timovi koji ga brane moraju da obrate posebnu pažnju kada je on tu, ali moramo da se postaramo da i drugi igrači budu otvoreni, da imaju prostor - rekao je Lesor.

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Kevin Panter

Dodao je i da će se on i saigrači pokušati da ograniče učinak Valtera Tavaresa

- Jasno, on je odličan igrač, atipičan, ne igraš svakog dana protiv takvog. Nije lako igrati protiv njega. Ali igrali smo već nekoliko puta i u nekim utakmicama smo uspevali da ga ograničimo, potrudićemo se da to učinimo i sada - izjavio je Lesor.

Za kraj, poručio je da je svestan da je ulog u ovom meču plasman na F4 turnir.

- Znamo šta nas čeka, ovo je utakmica za fajnal-for. Imali smo dve na domaćem terenu na kojima nismo uspeli da uradimo ono što smo želeli, ali imamo još jednu šansu - zaključio je centar crno-belih.

Podsetimo, pobednik ovog duela će izboriti kartu za put u Kaunas, gde će 19. maja igrati u polufinalu Evrolige, a rival će biti španska Barselona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading