DIGAO RUKE OD FUDBALA: Legenda odlazi u PENZIJU!

Autor:

Sport

09.05.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se kraj jedne fantastične karijere.

DIGAO RUKE OD FUDBALA: Legenda odlazi u PENZIJU!

Foto: Tanjug/AP

Eden Azar, jedna od najvećih legendi u istoriji belgijskog fudbala i aktuelni igrač Real Madrida, izjavio je da planira da se u 2024. godini povuče iz profesionalnog fudbala, prenosi list "Relevo".

Belgijanac, koji u poslednje vreme gotovo da i ne igra, želi da po okončanju ugovora sa madridskim timom ode u penziju i na taj način okonča sjajnu karijeru.

- Planiram da ostanem još jednu godinu u Realu. Očekujem da bude tako i da proslavim poslednju godinu koja mi je ostala u ugovoru - istakao je Azar nakon finala Kupa Kralja, u kom je njegov Real savladao Osasunu i stigao do novog pehara u ovoj sezoni.

Omaleni Belgijanac je karijeru započeo u francuskom Lilu, odakle je 2012. godine prešao u Čelsi. Upravo je u londonskom klubu igrao najbolji fudbal, a fenomenalne igre su ga preporučile Realu, koji ga je kupio 1019. godine.

Foto: Tanjug/AP

Eden Azar u dresu Real Madrida

Ipak, sa prelaskom u Madrid kreće sunovrat Azarove karijere, koji nikako nije uspevao da povrati svoju formu, a o svemu najbolje govori podatak da je poslednji ligaški gol za "kraljevski klub" postigao još 2021. godine.

Podsetimo, do kraja sezone Real čeka i borba za trofej u Ligi šampiona, a videćemo da li će Belgijanac uspeti da sa svojim timom obezbedi još jedan najvredniji pehar za vitrine najvećeg fudbalskog kluba sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading