REAL SE IGRAO SA ALMERIJOM: Benzema het-trikom nastavio poteru za Levandonskim (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz na svom kontu sada ima 17 golova, dok Poljak pored svog imena ima jedan više.

REAL SE IGRAO SA ALMERIJOM: Benzema het-trikom nastavio poteru za Levandonskim (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pobeda Real Madrida u okviru 32. kola španske Primere, savladali su Almeriju na svom terenu rezultatom 4:2 (3:1) i tako ostavili kakve-takve nade da mogu do titule koja je praktično nemoguća misija u ovom trenutku. 

 

 

U večerašnjem trijumfu blistao je Karim Benzema, koji želi priznanje najbolje strelca šampionata. Postigao je Francuz tri gola, u petom posle dodavanja Vinisijusa, u 17. posle asistencije Rodriga i napokon u 42. sa bele tačke.

Smanjila je Almerija, koja je u ovom meču bila bez kapitena Srđana Babića (odrađivao suspenziju zbog žutih kartona), u 45+1. minutu preko Lazara.

U drugom poluvremenu, oba tima su postigla po jedan pogodak, Real preko Rodriga u 47, a Almerija preko Robertonea u 61. minutu. Anćelotija može da brine i povreda Vinisijusa, koji je pred kraj meča zatražio zamenu.

Real se sada učvrstio na drugoj poziciji, sa osam bodova manje od vodeće Barselone, dok je Benzema sa 17 golova sada drugi na listi strelaca, sa jednim pogotkom manje od napadača Barselone Roberta Levandovskog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading