PARTIZAN OSTAJE BEZ EVROPE? Nove KATASTROFALNE vesti stigle u Humsku (FOTO)

Autor:

Sport

29.04.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u sve težoj situaciji.

PARTIZAN OSTAJE BEZ EVROPE? Nove KATASTROFALNE vesti stigle u Humsku (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Vojvodine rutinski su savladali Voždovac u trećem kolu plej-ofa Superlige sa 2:0 (1:0). Novosadski crveno-beli su na taj način preuzeli četvrto mesto od Partizana. Naime, ekipa sa Karađorđa ima tri boda više od crno-belih koji imaju meč manje.

 

 

Ako ovakav redosled ostane do kraja šampionata, Partizan će ostati bez plasmana na evro-scenu, ako završe ispod četvrtog mesta, a Kup Srbije osvoji neka od ekipa van "top 4".

"Parni valjak" će ukoliko u ponedeljak savlada TSC u Bačkoj Topoli ponovo preuzeti pomenutu poziciju i to samo zahvaljujući boljoj gol-razlici.

Iz ugla Partizana, izgleda da će ključno biti gostovanje upravo u Novom Sadu, 21. maja, naravno uz rasplet u našem najmasovnijem takmičenju.

Što se večerašnje utakmice u "srpskoj Atini" tiče, Vojvodina je kontrolisala dešavanja na terenu od samog početka. Nikola Čumić je u 30. minutu doveo domaćina u vođstvo, konačan rezultat postavio je rezervista Iv Baraj u 80.

Republika

Foto: FK Vojvodina

FK Vojvodina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading