USPAVANKA, PA DRAMA: Roma i Milan priredili ZAVRŠNICU za infarkt na Olimpiku! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se borba za Ligu šampiona u italijanskom šampionatu.

USPAVANKA, PA DRAMA: Roma i Milan priredili ZAVRŠNICU za infarkt na Olimpiku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Roma i Milana remizirali su 1:1 (1:1) u prvom meču subotnjeg programa 32. kola italijanske Serije A. Gledali smo pravu uspavanku na Olimpiku sve do samog finiša utakmice, kada je viđena prava drama.

Oba trenera i Žoze Murinjo i Stefano Pioli, jasno su istakli opredeljenje da se prvenstveno vodi računa o sopstvenom golu, pa tek onda da se pokuša iz neke kontre i polukontre ugroziti protivnički. I to je jasno jer su obe ekipe prilično iscrpljene zbog borbi na prvenstvenom i evropskom frontu.

Taman kada je izgledalo da će na kraju meč da se završi bez golova, Tejmi Ejbraham se sjajno snašao i u trećem minutu nadoknade zatresao mrežu Majka Menjona. Olimpiko je eksplodirao i delovalo je da će bodovi, izuzetno važni u borbi za Ligu šampiona, ostati u Rimu.

Ali Milan je pokazao da ova ekipa ima karakter. Nisu se predavali rosoneri i sjajno se u sedmom minutu nadoknade snašao rezervista Aleksis Salemakers, koji je zatresao mrežu i na kraju doneo veliki bod Milanu.

Roma i Milan nakon večerašnje utakmice imaju po 57 bodava i nalaze se na deobi četvrtog mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading