NEMA ŠALE SA "GALEBOVIMA": Brajton PONIZIO "vukove" (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna partija pulena Roberta de Zerbija.

NEMA ŠALE SA "GALEBOVIMA": Brajton PONIZIO "vukove" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Brajton je nakon meča 34. kola Premijer lige sve bliže plasmanu u Evropu! "Galebovi" su na svom terenu demonstrirali silu protiv Vulverhemptona, slavili su sa čak 6:0.

 

 

Brajton je ostvario najubedljiviji trijumf od kako se takmiči u Premijer ligi, žrtva sjajnog tima koji sa klupe predvodi Italijan De Zerbi bio je Vulverhempton, čiji je golman Žoze Sa čak šest puta vadio loptu iz svoje mreže.

Seriju golova je otvorio Denis Undav u šestom minutu posle odličnog dodavanja Velbeka, Nemac je pogodio i u 66. minutu. Između njegova dva gola pogađali su još Gros u 13. i 26, odnosno Velbek u 39. i 48. minutu.

Koliko je nemoćna bila ekipa Vulverhemptona, najbolje govori činjenica da su gostujući navijači posle četvrtog primljenog gola, pred kraj prvog poluvremena, napustili tribine Ameks stadiona.

Na ovaj način Brajton je nastavio borbu za plasman u Evropu, trenutno su osmi, sa bodom manje od Liverpula, dva manje od Aston Vile i Totenhema, ali i uz jednu, odnosno dve utakmice manje od pomenutih ekipa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading