NISAM VAZURI SPUSTIO SLUŠALICU: Ostojić otkrio kako je isprskao Sadika i na koju foru je Vujačiću sipao vodu u gaće (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler dao je ekskluzivni intervju čitaocima našeg portala.

NISAM VAZURI SPUSTIO SLUŠALICU: Ostojić otkrio kako je isprskao Sadika i na koju foru je Vujačiću sipao vodu u gaće (VIDEO)

Foto: Dragan Kadić

Bojan Ostojić

Bivši fudbaler Partizana, a sada član Teleoptika, Bojan Ostojić bio je novi gost naše emisije "Zvezde pitajte, pa na Republici čitajte".

Nekadašnji štoper crno-belih je tom prilikom odgovarao na pitanja čitalaca, koja su na adresu naše redakcije stigla u velikom broju. Mi smo odabrali 10 nama najinteresantnijih, od kojih smo napravili isključivo vaš intervju sa Ostojićem.

Iskusni defanzivac nam je otkrio da u budućnosti planira da se bavi trenerskim poslom, za koji je već počeo da uči, dok je ispričao i kako ga na ulici mnogo više startuju navijači Crvene zvezde da bi se slikali sa njim.

Poznato je da je ljubimac grobara tokom karijere bio zadužen za atmosferu u svlačionici i da je bio glavni kada su smicalice u pitanju. Tim povodom nam je otkrio i na koju foru je isprskao Umara Sadika, odnosno kako je sipao vodu u donji veš Igoru Vujačiću.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Bojan Ostojić

Kompletan vaš intervju sa popularnim Ostojom možete pogledati u video snimku na početku teksta, ali i na YouTube kanalu Republika News.

Takođe, najzanimljivije isečke razgovora možete pogledati na Instagram profilu vaš.vip.intervju, gde ćete naći i detalje iz prethodne epizode emisije "Zvezde pitajte, pa na Republici čitajte".

Podsetimo, prethodni, a ujedno i prvi gost naše emisije, bio je proslavljeni košarkaški reprezentativac Srbije Marko Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marko JNA

29.04.2023 19:58

Ostoja je jedna legenda