STIGLA NOVA ASTRONOMSKA DONACIJA: Aleksandar Mitrović uplatio novac i OBRADOVAO grobare!

Autor:

Sport

27.04.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golgeter, koji je ponikao u crno-belom dresu, odlučio je da pomogne klubu.

STIGLA NOVA ASTRONOMSKA DONACIJA: Aleksandar Mitrović uplatio novac i OBRADOVAO grobare!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan nedavno je pokrenuo donatorsku akciju "Jedan Partizan imamo" na inicijativu navijača, a sa ciljem otplate poreskog duga, kako bi klub mogao da nesmetano funkcioniše u narednim godinama i da bez problema igra Evroligu.

Do sada, prema zvaničnim podacima kluba, stiglo je preko 15.000 donacija, a prikupljeno je za sada oko milion i po evra. Sada se toj grupi pridružio i Aleksandar Mitrović, napadač Fulama i jedan od omiljenih fudbalera navijača crno-belih.

Na listi uplaćenih donacija navodi se da je centarfor londonskog tima uplatio crno-belima 662.155 dinara, odnosno 5.000 funti.

I dalje se na vrlu liste nalazi anonimni donator, koji je odlučio da na račun ovog kluba uplati neverovatnih 12 miliona dinara. Osim njega, na vrhu liste se nalaze i Ostoja Mijailović, Milija Babović, Dejan Čakajac, Nebojša Iković i Nebojša Šaranović, koji su svi uplatili po 100.000 evra na račun ovog kluba.

Pomenuta akcija je pokrenuta na inicijativu navijača u cilju pomoći klubu da skupi novac za plaćanje 7,5 miliona evra poreskog duga.

Podsetimo, košarkaši Partizana su savladali u utorak ekipu Reala sa 89:87 u prvom meču četvrtfinalne serije, čime su napravili ogroman korak ka plasmanu na fajnal-for elitnog takmičenja. Drugi meč je na programu u četvrtak, od 20 časova i 45 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading