PUKLA PETARDA: "Romantičari" se gostili na Adi - Torlak nije imao rešenja za kaznenu ekspediciju sa stare Karaburme! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugačiji ishod se nije ni očekivao.

PUKLA PETARDA: "Romantičari" se gostili na Adi - Torlak nije imao rešenja za kaznenu ekspediciju sa stare Karaburme! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Beogradska grupa srpskoligaškog karavana ulazi u svoju završnu fazu, a svi ljubitelji fudbala u prestonici sa nestrpljenjem očekuju 13. maj kada će u direktnom duelu dve prvoplasirane ekipe, verovatno biti i rešeno pitanje putnika u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

U okviru 25. runde takmičenja, trenutno drugoplasirana ekipa OFK Beograda gostovala je na igralištu Fudbaslkog saveza Beograda na Adi Ciganliji gde se sastala sa kumodraškim Torlakom. Na osnovu svega viđenog u prolećnom delu šampionata, "romantičari" su smatrani apsolutnim favoritom, a to se i potvrdilo tokom susreta.

Gosti sa stare Karaburme do prednosti stižu već u 3. minutu. Sjajno je Filip Kasalica reagovao na centaršut Đermanovića i Mitroviću nije bilo spasa. Nakon nekoliko novih prilika gostujuće ekipe, mreža kumodraške ekipe ponovo se trese u 17. minutu, a egzekutor je i ovoga puta bio nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i crnogorski reprezentativac, Filip Kasalica.

 

 

Drugo poluvreme započinje prvom prilikom na utakmici za domaću ekipu, ali je Stanković ostao nesavladan, da bi OFK Beograd u periodu od 73. do 75. minuta postigao još dva pogotka. Prvo je nakon izvedenog slobodnog udarca i loše intervencije golmana Mitrovića, mrežu zatresao Minić, da bi se, gotovo u narednom napadu, u listu srtrelaca upisao i Andrija Kaluđerović.

"Tačku na i" stavio je rezervista Bajić u 86. minutu susreta za konačnih i ubedljivih - 0:5.

- Srpska liga Beograd, 25. kolo:

Torlak (Kumodraž) - OFK Beograd (Beograd) 0:5 (0:2)

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Gledalaca: Igrano bez prisustva publike

Sudija: Urpš Bakić

Strelci: Kasalica 3`, 17`, Minić 73`, Kaluđerović 75`, Bajić 86`

Žuti kartoni: Stojanović (Torlak); Smiljanić, Bajić (OFK Beograd)

Torlak (Kumodraž): Mitrović, Jovanović, Rakonjac, Grubišić (Malić), Pražić (Mitrović), Lakić, Janković, Tošković (Jeremić), Šarić (Mladić), Vuković (Vukotić), Stojanović.

OFK Beograd (Beograd): Stanković, Mimović, Marinković (Stanković), Gojković (Čermelj), Smiljanić, Halabrin (Todorović), Kudrić (Kaluđerović), Kasalica (Bajić), Mićić, Đermanović, Minić.

 

 

"Romantičari" ovim trijumfom nastavljaju poteru za Zemunom koji je na svom terenu savladao novobeogradski Studentski grad rezultatom 2:0. Ekipa iz Gornje Varoši i dalje ima pet bodova prednosti i nalazi se u najboljoj poziciji kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja.

Narednog vikenda OFK Beograd dočekuje na "Omladinskom stadionu" ekipu obrenovačkog Radničkog, dok će se Torlak sastati sa BASK TEK-om na Carevoj ćupriji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pedja

30.04.2023 10:47

Mora OFK da se vrati u 1.Ligu!