POTOP REALA U ĐIRONI: Anonimni napadač postigao četiri gola i DEMOLIRAO Madriđane! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.04.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživotno će covaj centarfor pamtiti duel sa šampionom Evrope.

POTOP REALA U ĐIRONI: Anonimni napadač postigao četiri gola i DEMOLIRAO Madriđane! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Đirone proslavljaju pogodak

Fudbaleri Đirone su napravili veliko iznenađenje, pošto su na svom terenu ubedljivo savladali ekipu Real Madrida sa 4:2 (2:1), u utakmici 31. kola Primere.

Meč u Kataloniji je svakako obeležio Valentin Kasteljanos, napadač domaće ekipe, koji je postigao sva četiri pogotka za svoj tim i totalno uništio odbranu ekipe iz prestonice Španije.

Sve je počelo već u 12. minutu, kada je pomenuti Kasteljanos doneo domaćoj ekipi prednost, a već u 24. je Đirona duplirala prednost, novim pogotkom svog napadača. Ipak, gosti su uspeli da smanje rezultat pred poluvreme, golom Vinisijusa Žuniora u 34. minutu.

Samo što je počeo drugi deo, Đirona je stigla do dva gola viška, a Kasteljanos je tada stigao do het-trika. Ipak, tu se nije zasutavio, pa je u 62. argentinski napadač postigao i svoj četvrti gol na večerašnjoj utakmici. Do kraja, Real je samo uspeo da smanji rezultat preko Lukasa Vaskeza u 85. minutu meča.

Posle ove utakmice, Đirona je uspela da se popne na deveto mesto na tabeli Primere, sa 41 osvojenim bodom, dok je Real ostao na 65, čime se nalaze na drugom mestu, pošto imaju 11 bodova manje od Barselone.

U narednom kolu, Đirona će na svom terenu sačekati Majorku, dok će Real u Madridu ugostiti Almeriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading