PRVI DOLAZI, POSLEDNJI ODLAZI – ON živi u klubu, a pred utakmicu ČITA knjige!

Autor:

Sport

23.05.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fakundo Kampaco, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, u intervjuu za Meridian sport govorio je i o Nikoli Jokiću.

PRVI DOLAZI, POSLEDNJI ODLAZI – ON živi u klubu, a pred utakmicu ČITA knjige!

Foto: Starsport

Skoro dve godine delili su svlačionicu Kampaco i Jokić u Denver Nagetsima, pa je iskusni Argentinac bio pravi sagovornik za priču o najboljem igraču planete.

Nikola Jokić je u noći između ponedeljka i utorka "počistio" Los Anđeles Lejkerse i odveo svoj tim u veliko finale NBA lige, prvo u istoriji franšize, a popularni Faku je nekoliko dana pre "metle" rekao da ovakve partije Srbina nisu ništa što nije očekivao.

- Veoma je teško to što radi trenutno. Možda to jeste radio pre dve, tri godine, ali da nastavi da konstantno bude na tom nivou – to je baš, baš teško. Doduše, znam koliko on naporno radi. Posle svake utakmice on ode u teretanu. Posle svake utakmice, nebitno da li je igrao 30 ili 38 minuta, odmah posle toga skida dres, oblači opremu za trening i ide u teretanu. Da li je to u devet ili deset uveče, ne zanima ga – on živi u klubu - rekao je Kampaco za Meridian sport i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

 

- Prvi je koji dolazi i poslednji koji odlazi, tako da nema tu nikakve sreće ili nečeg sličnog, on je poslednje četiri godine najbolji po svim statističkim parametrima. Mislim da su se trenutno poklopile kockice, što sa igračima oko njega što sa trenerima, tako da oni timski igraju na veoma visokom nivou.

Foto: Tanjug/AP

Džef Grin, Nikola Jokić i Fakundo Kampaco

Svi već dobro znaju da Somborac jako voli konje, što nam njegov bivši saigrač potvrđuje, a otkriva i zanimljivu anegdotu vezanu za Svetog Nikolu.

- Kao saigrač je sjajan. Isti je kao na intervjuima, ima sjajan smisao za humor. On nema nikakve društvene mreže, već pre svake utakmice čita knjige! Svaki put kad pomislim na njega u svlačionici, on ili čita knjigu ili gleda trke konja. Konje i košarku voli podjednako, to mu je 50/50! On je baš zabavan momak. Kada sam prvi put došao u Denver bio je to decembar i on me je za Svetog Nikolu pozvao kod sebe kući da budem uz njega i njegovu porodicu, spremili su baš veliku večeru. Sjajno sam se provodio sa njim - dodao je Kampaco u intervjuu za Meridian sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading