SADA JE SVE JASNO! Džoker otkrio zbog čega je POGASIO sve društvene MREŽE!

Autor:

Sport

23.05.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić predvodio je Denver do velikog finala i "čišćenja" Los Anđeles Lejkersa.

SADA JE SVE JASNO! Džoker otkrio zbog čega je POGASIO sve društvene MREŽE!

Foto: printscreen/youtube.com

Nagetsi su sa maksimalnih 4:0 ometlali tim iz Kalifornije u Kripto centru i izborili priliku da se bore za šampionski prsten.

Junak trijumfa bio je srpski centar Nikola Jokić, koji je meč završio sa 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija, dok se posle meča nekih 10 minuta zadržao i na konferenciji za medije.

U moru interesantnih pitanja za "DŽokera" bilo je i ono vezano za njegov "nestanak" sa društvenih mreža. Iako je imao Fejsbuk profil, Jokića je odavno sve obrisao.

To je samo gubljenje vremena - otkrio je Somborac u jednoj rečenici, pa se osvrnuo na pitanje kako je o sebi pričao kao klincu sa basketa:

- Znate li koliko je sada teško naći nekoga da igraš bakset? Sećam se dana kada si morao da ideš kući čim izgubiš jedan meč. A sada je jako teško naći šest momaka, jer mi igramo tri na tri. To se nije promenilo kod mene i ako neko hoće da igra neka me zove - prokomentarisao je Nikola čuvenu rečenicu "hoće neko na basket".

Pomenutu situaciju možete da vidite od 7.25 u videu ispod:

Denver će u NBA finalu igrati sa pobednikom meča Majami - Boston, u kome trenutno tim sa Floride ima ubedljivih 3:0 protiv Seltiksa.

Inače, posle poraza Lejkersa, najbolji igrač današnjice Lebron Džejms najavio je kraj blistave karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading