KAKVA IZJAVA NIKOLE JOKIĆA! Srbina PITALI o Novaku! Njegov ODGOVOR je oduševio celu Srbiju!

Autor:

Sport

23.05.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Denvera odveo je Nagetse u NBA finale.

KAKVA IZJAVA NIKOLE JOKIĆA! Srbina PITALI o Novaku! Njegov ODGOVOR je oduševio celu Srbiju!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Lejkersi su doživeli brodolom u duelu sa timom iz Kolorada, a u sve četiri pobede "grumenja" najzapaženiji akter bio je srpski centar Nikola Jokić.

Asu Nagetsa pripala je nagrada "Medžik Džonson", koja se dodeljuje najboljem igraču Zapada, dok je tokom konferencije Somborac dobio nekoliko zanimljivih pitanja.

Jedno od njih bilo je da li će se čuti sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, budući da se obojica pripremaju za pisanje istorije.

Dok će "Džoker" napasti prvu titulu u NBA, Nole će pokušati da osvoji Rolan Garosu i postane prvi igrač u istoriji belog sporta sa 23. Grend slema.

Nemam njegov broj, da budem iskren - rekao je Jokić, pa nastavio:

On je momak koji predstavlja Srbiju na znatno većoj sceni, on je ambasador Srbije. Idol je deci u Srbiji, ne samo na terenu, već i van njega, zbog svega šta njegova fondacija radi.

Napomenuo je srpski centar da je oduvek želeo da bude kao Novak.

- On je čovek na kojeg možete da se ugledate, ja sam želeo da budem kao on. Radi sjajan posao za decu, za Srbiju… ne mogu da se poredim sa njim - istakao je Nikola Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bojan

23.05.2023 14:19

Tako je , ne mozes da se uporedis sa njim, kada treba repki nema ga, potpisao za stotine miliona i opet nece da rizikuje i da igra.