NBA LIGA ODZVANJA OD LEBRONOVIH REČI! Kralj se POKLONIO Jokiću, pa PROGOVORIO o Srbinu! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.05.2023

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Aneđeles Lejkersa eliminisani su iz plej-ofa NBA lige.

NBA LIGA ODZVANJA OD LEBRONOVIH REČI! Kralj se POKLONIO Jokiću, pa PROGOVORIO o Srbinu! (VIDEO)

Foto: printscreren/Twitter

Denver i Nikola Jokić pregazili su tim koji je 17 puta osvajao šampionski prsten i sa maksimalnih 4:0 izbacili ih iz daljeg takmičenja.

Izgledalo je posle poraza u trećoj utakmici da najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms nešto "ne miriše" srpskog centra, pošto ga nijednog trenutka nije pomenuo.

Dok je tada "Kralj" spominjao svakog igrača Nagetsa pojedinačno, ime Srbina nije ni izgovorio, što je mnoge dovelo u zabluldu.

Ipak, posle eliminacije iz plej-ofa, Džejms je skinuo kapu Jokiću i na konferenciji za medije izgovorio reči o kojima bruji NBA liga.

Najpre je usledilo pitanje novinara šta su Lejkersi naučili od "Džokera" i "grumenja":

Ništa. Znam koliko je veliki. Znam koliko je Džoker veliki. Neki igrači u ligi igraju na određen način. Na koji i ja takođe volim da igram. On je jedan od njih. On vidi potez pre nego što se dogodi. A nema mnogo takvih košarkaša u ligi - rekao je Lebron i dodao:

- Svi su uvučeni u njegovu statistiku, ali mislim da dosta ljudi ne govori o mentalnom delu njegove igre. Možda se o tome ne priča, jer mnogi to ne razumeju. Ali ja razumem. Da, on je poseban - istakao je Džejms, najbolji u timu iz Los Anđelesa sa 40 postignutih koševa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading