NASTALA JE FRKA U KRIPTO CENTRU! Jokićeva braća su odmah SKOČILA! Nikola ćerkici dao SPECIJALAN poklon! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.05.2023

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms našao se u klinču sa Aronom Gordonom iz Denvera.

NASTALA JE FRKA U KRIPTO CENTRU! Jokićeva braća su odmah SKOČILA! Nikola ćerkici dao SPECIJALAN poklon! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Braća najveće zvezde Denvera Nikole Jokića došli su ponovo u Kripto centar, kako bi podržali dvostrukog MVP u četvrtom meču sa Lejkersima.

Nagetsi su na krilima "Džokera", koji je utakmicu završio sa 32 poena, 14 skokova i 13 asistencija, "ometlali" tim iz Los Anđelesa i sa maksimalnih 4:0 izborili plasman u veliko NBA finale.

Mnogo varnica viđeno je tokom duela "grumenja" i "jezerdžija", pa su se tako u jednom momentu sukobili, po nekima, najbolji igrač sveta Lebron Džejms i Aron Gordon iz gostujućeg sastava.

Oni su ušli u klinč tokom druge deonice, na šta nisu ostali "imuni" ni Jokićeva braća, koja su momentalno skočila sa svojih sedišta.

Gordon je bio žustriji u odbrani nad "Kraljem", sličajno ga je zakačio i laktom, a onda se Lebron Džejms razbesneo i naslonio svoj na njegovo grlo. Takva situacija eskalirala je sukobom, posle kog su skočili i ostali igrači u pokušaju da isti razdvoje.

Inače, posle utakmice, Strahinja i Nemanja Jokić su izljubili svog brata, čestitali mu na fenomenalnoj partiji, kojom je odveo Denver u finale.

Zagrljaj i poljubac je dobio od supruge Natalije - dok je ćerkica Ognjena dobila "specijalan" poklon od oca u vudu šampionskog kačketa.

Nagetsi će za šampionski prsten igrati protiv, ako ne bude iznenađenja, Majamija, koji u seriji protiv Bostona vodi sa ubedljivih 3:0. Timu sa Floridde je neophodna još jedna pobeda za plasman dalje, dok Seltiksi moraju da vežu četiri trijumfa, što nikada nijedna NBA ekipa u plej-ofu nije učinila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading