NAPADAČU SA VRAČARA ODREĐENO ZADRŽAVANJE!

Autor:

Hronika

23.05.2023

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijsko zadržavanje je određeno po nalogu zamenika VJT.

NAPADAČU SA VRAČARA ODREĐENO ZADRŽAVANJE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Osumnjičenom za ranjavanje dvojice mladića na Vračaru određeno je policijsko zadržavanje po nalogu Višeg javnog tužilaštva do 48 sati.

Tokom policijske akcije priveden je N. Đ. (20) koji se sumnjiči da je uveče oko 19 časova i 40 minuta 22.maja pucao na Vračaru ranivši dvojicu mladića.

Policijsko zadržavanje je određeno po nalogu zamenika VJT.

Ranjeni su A. P. (26), koji je od ranije poznat policiji i za kojim je izdata poternica za izdržavnje kazne, i makedonski državljanin D. L. (21), prenose Novosti.

MUP: Dva krivična dela

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su N. Đ. (2003) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se sumnja, on je sinoć u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz vatrenog oružja naneo teške telesne povrede dvadesetšestogodišnjem muškarcu iz Beograda i dvadesetjednogodišnjem  državljaninu Severne Makedonije, a zatim pobegao.

Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading