VELIKO PRIZNANJE! Nikola Jokić proglašen za NAJBOLJEG!

Autor:

Sport

23.05.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić dobio je nagradu "Medžik Džonson", koja se dodeljuje najkorisnijem igraču plej-ofa na "zapadu" NBA lige.

VELIKO PRIZNANJE! Nikola Jokić proglašen za NAJBOLJEG!

Foto: Tanjug

Nikola Jokić i saigrači

Najbolji igrač Denvera je na taj način, uz već osvojenu nagradu Majkl Džordan, koja se dodeljuje za ligaški deo sezone, dodao još jedno značajno priznanje, nazvanu po velikanu najjače košarkaške lige na svetu.

Ukoliko nastavi u ovom ritmu, ko zna, možda u budućnosti neko priznanje ponese i njegovo ime.

Srpski as je posle utakmice, skromno kao i uvek, konstatovao da je za trijumf zaslužna čitava ekipa, da je on samo imao određeni doprinos.


U dosadašnjih 15 mečeca aktuelnog plej-ofa, Jokićev prosek je 29.9 poena, 13.3 skokova i 10.3 asistencije, a Denverov učinak 12 pobeda i tri poraza. Brojke iz snova, koje su donele Nikoli veliko priznanje.

Upravo zbog toga Jokićevi obožavaoci nemaju nikakvu dilemu da je Srbin trenutno najbolji košarkaš planete, bez konkurencije.

Ostaje samo da se vidi protiv koga će Somborac krenuti u svoje prvo NBA finale, da li protiv Majamija koji ima ubedljivih 3:0 protiv Bostona ili će Seltiksi napraviti senzaciju i postati prva ekipa u plej-ofu koja je okrenula minus posle tri poraza zaredom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading