ODJEKNULA BOMBA U SAD! Lebron ZAVRŠAVA karijeru! Jokić poslao Kralja u PENZIJU!

Autor:

Sport

23.05.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš današnjice želi da završi blistavu karijeru.

ODJEKNULA BOMBA U SAD! Lebron ZAVRŠAVA karijeru! Jokić poslao Kralja u PENZIJU!

Foto: Tanjug

Najveća zvezda Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms rekao je posle eliminacije od Denvera u finalu Zapadne konferencije (0:4) da nije siguran hoće li biti sa timom na početku sezone 2023/24!

Prema pisanju tamošnjeg "Blečer Reporta", popularni "Kralj" uveliko razmatra o penzionisanju!

Istu informaciju preneo je i TBT, koji navodi da Lebron ima ,mnogo toga da "odmeri" nakon što je sezonu završio maksimalnim porazom od Nikole Jokića i Denvera i finalu "zapada".

- Volim da igram, da se takmičim, najvažnije mi je da sam dostupan, prisutan na terenu i u svlačionici. Bila je ovo vrlo izazovna sezona za mene i za klub. Ne mogu da kažem da je sezona bila uspešna, jer u ovoj fazi karijere ne igram ni za šta drugo nego za titulu - rekao je Džejms na konferenciji za medije.

Treba reći da Džejms ima ugovor sa Lejkersima na još dve godine, obaveze mu ističu 2025. i do tada će zaraditi 97 miliona dolara, iako je poslednja godina sama opcija za košarkaša.

Džejms je u karijeri osvojio četiri šampionska prstena, a još šest puta je igrao u finalu NBA lige.

- Nije mi interes da igram finale Konferencije. To sam igrao već mnogo puta, nije zabavno ako ne uđeš u veliko finale. Videćemo šta će da bude, ne znam. Moram o puno toga da razmislim, da budem iskren, videću kako ću dalje sa košarkom - istakao je Džejms.

Na pitanje novinara da pojasni izjavu da mora da razmisli o nekim stvarima, košarkaš LA Lejkersa je odgovorio:

- Da razmislim, da li želim da nastavim da igram - dodao je "Kralj".

Sada je uskraćen za veliko finale, pošto ga je zaustavio briljantni Nikola Jokić, srpski centar je dominirao u svim mečevima, zbog čega ga je Džejms ishvalio na konferenciji za medije.

Nagetse u NBA finalu čeka pobednik iz meča Majami - Boston, trenutno Hitsi vode protiv Seltiksa sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading