NAVIJAČI SU PREPOZNALI PRAVE SPORTSKE VREDNOSTI: Južnoamerička atmosfera na mečevima "lisica"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.05.2023

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mali" beogradski fudbalski kolektiv, velikog srca...

NAVIJAČI SU PREPOZNALI PRAVE SPORTSKE VREDNOSTI: Južnoamerička atmosfera na mečevima "lisica"!

Foto: OFK Lug 2020

OFK Lug 2020 privoddi kraju svoju drugu takmičarsku sezonu u klupskoj istoriji i već sada se može konstatovati da su prevazišli prošlosezonsko ostvarenje, što daje nadu da klub u narenom periodu može konkurisati i za plasman u viši rang takmičenja, Prvu beogradsku ligu - "grupa A".

 

Sezonu 2021/22 popularne "lisice" okončale su sa 14 osvojenih bodova u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B", a kolo pre kraja ovogodišnjeg takmičenja, navedeno ostvarenje je nadmašeno. Naime, ekipa iz Luga je trijumfom nad beogradskim Mladim proleterom u okviru 23. takmičarske runde, stigla do četvrtog prvenstvenog trijumfa i u ovom momentu sa 16 osvojenih bodova zauzimaju devetu poziciju na tabeli najnižeg ranga beogradskog fudbala.

Ono što posebno treba napomenuti, jeste činjenica da fudbaleri OFK Luga 2020 sve svoje mečeve igraju na "gostujućem" terenu. Tokom proleća 2022/23 sezone, svoje protivnike su morali da ugoste na pomoćnom terenu FK Zvezdara u Ulici Ljubice Luković, čime njihovo ostvarenje dobija na značaju.

Navijači su prepoznali sportski duh navedenog fudbalskog kolektiva i mora se priznati da tokom mečeva neretko prave pravu južnoameričku atmosferu na tribinama što ekipu iz Luga posebno izdvaja kada je u pitanju nižerazredni fudbal u prestonici.

Republika

Foto: OFK Lug 2020

Ekipa OFK Luga 2020 nakon trijumfa nad Mladim proleterom

 

Prethodnog vikenda ekipa OFK Luga 2020 je bila slobodna, a svoj naredni, ujedno i poslednji ovosezonski prvenstveni duel odigraće 4. juna kada će na gostovanju u Resniku pokušati da stignu do novih bodova čime bi načinili novi iskorak na tabeli.

Da podsetimo, u poslednjem do sada odigranom ligaškom meču OFK Lug 2020 je savladao ekipu Mladog proletera rezultatom 5:1, a mrežu protivnika zatresli su Nemanja Adžemović, Aleksandar Mihajlović (2) i Aleksandar Stanković, dok je peti pogodak bio delo fudbalera Mladog proletera koji su pogodili sopstvenu mrežu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading