VAŽNO SAOPŠTENJE: Pred crveno-belima je 90 minuta odluke - uoči važnog susreta klub se obratio navijačima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.05.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletna sezona staje u samo 90 minuta.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Pred crveno-belima je 90 minuta odluke - uoči važnog susreta klub se obratio navijačima!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Poslednjeg dana meseca jula 2022. godine, gostovanjem ekipi Loznice, fudbaleri Jedinstva sa Uba započeli su ovosezonku trku u okviru Prve lige Srbije i gotovo punih deset meseci kasnije, stigli su do ostvarenja kojem su se samo najveći optimisti i nadali.

 

Tokom navedenog perioda crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" zabeležili su 14 pobeda i po 11 remija i poraza i sa 53 osvojna boda nalaze se na korak od plasmana u baraž koji im može doneti i istorijsko ostvarenje, plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Međutim, na putu ka navedenom ostvarenju, stoji im možda u ovom momentu i najteži protivnik. Naime, ekipa Jedinstva u poslednjem 7. kolu ovosezonskog plej-ofa Prve lige Srbije gostuje na stadionu pančevačkog Sportskog centra "Mladost" gde će se sastati sa novim članom superligaškog karavana, ekipom Železničara.

Uoči predstojećeg meča koji ima prefiks istorijskog, navijačima crveno-belih, putem saopštenja obratio se generalni sekretar Jedinstva Branko Matić:

- Dragi navijači, naš klub će naredne subote organizovati prevoz navijača na utakmicu u Pančevo. U planu su dva navijačka autobusa (100 mesta), ulazak na stadion će biti slobodan, a Vi možete rezervisati Vaše mesto na broj telefona 069/644-174.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Sa Uba svi putevi vode u grad na Tamišu

 

Da podsetimo, susret u Pančevu na programu je u subotu 27. maja sa početkom od 17.30 časova, a fudbalere Jedinstva svaka pobeda vodi u baraž za popunu Superlige Srbije gde će se sastati sa petoplasiranom ekipum plej-aut faze elitnog takmičenja, a u ovom momentu je teško i nagovestiti ko bi to mogao biti, s obzirom da tu poziciju mogu zauzeti lučanska Mladost, niški Radnički, Javor-Matis iz Ivanjice, ili surdulički Radnik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading