HRVATI PALI U TRANS ZBOG SRBINA! Komšije DIŽU u nebesa Jokića! Ovo su njihove REAKCIJE!

Autor:

Sport

23.05.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić predvodio je Denver do NBA finala.

HRVATI PALI U TRANS ZBOG SRBINA! Komšije DIŽU u nebesa Jokića! Ovo su njihove REAKCIJE!

Foto: Tanjug

Lakše nego što se očekivalo Nagetsi su pregazili Los Anđeles Lejkerse i "metlom" počistili najtrofejniji tim NBA lige.

Na krilima srpskog reprezentativca Nikole Jokića, koji je meč završio sa 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija, Denver je sa maksimalnih 4:0 izborio plasman u finale, gde ga čeka bolji iz duela Majami-Boston (trenutno u seriji 3:0).

Bio je to osmi tripl-dabl u plej-ofu ove sezone za popularnog "Džokera", po čemu je pretekao legendarnog Vilta Čembrlena i srušio njegov rekord star 56 godina. Proslavljeni as Filadelfije i Los Anđeles Lejkersa ostao je na sedam tripl-dablova.

Republika

Foto: Tanjug

 

Sjajna partija srpskog reprezentativca, "naterala" je i hrvatske medije da se pozabave učinkom Jokića, pa su mnogi portali preneli njegovo blistavo izdanje:

- "Izbacio "Kralja"! Metla! Jokićev trpl-dabl za prvo finale Denvera u istoriji - piše hrvatski "24sata", koji dodaje:

- Vodili su Lajkersi u prvom poluvremenu, imali i "+15" u trećoj četvrtini, ali uspeli su Denver Nagetsi predvođeni srpskim košarkašem Nikolom Jokićem da preokrenu meč i "zapečate" sudbinu ekipe iz Los Anđelesa - piše pomenuti portal. 

Foto: printscreen

 

Sličan tekst donosi "Tportal", odavši priznanje "Džokeru":

- Rekorder Nikola Jokić održao je lekciju Lebronu i Lejkersima, Denver je u NBA finalu! Još jednom je briljirao srpski centar Nikola Jokić sa 30 koševa, 14 skokova i 13 asistencija čime je ostvario  osmi tripl-dabl učinak u ovogodišnjem doigravanju i tako postao prvi igač u istoriji, delio je rekord s legendarnim Viltom Čembrlenom koji je 1967. godine predvodio Filadelfiju do titule sa sedam tripl-dablova.

Foto: printscreen

 

Ni Jutarnji list nije propustio priliku da ishvali najboljeg igrača Denvera:

- Nagetsi su prvi put u istoriji izborili veliko NBA finale! Jokić je srušio 56 godina star rekord, briljirao i Lebron - naslov je ovog portala.

Foto: printscreen

 

Kako prenosi "Index", Somborac je sam izbacio Los Anđeles Lejkerse:

Foto: printscreen

 

- Nikola Jokić odigrao je fantastičnu utakmicu, upisao je tripl-dabl sa 30 poena, 13 asistencija i 14 skokova. Lebron Džejms je stao je na čudesnih 40 poena, devet asistencija i deset skokova - komentar je Indeksa.

Foto: printscreen

 

"Večernji" donosi tekst da je srpski centar Nikola Jokić briljantnom igrom odveo Denver u finale i oborio 56 godina star rekord Vilta Čemberlena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading