LOGIKA OVOG ČOVEKA JE ISTA KAO I MOMENAT KAD JE PIJAN SEO NA MOTOR: Jelena Karleuša urnisala Danila Ikodinovića, pa ga podsetila na "rane radove!"

Autor:

Zabava

23.05.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Ikodinović isprozivao Jelenu Karleušu, pa dobio žestoku povratnu!

LOGIKA OVOG ČOVEKA JE ISTA KAO I MOMENAT KAD JE PIJAN SEO NA MOTOR: Jelena Karleuša urnisala Danila Ikodinovića, pa ga podsetila na "rane radove!"

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša poznata je po britkom jeziku, a gotovo svakodnevno se na njenom Instagram profilu mogu pročitati brojne prozivke.

Pevačica koristi svoje društvene mreže za komentarisanje svakodnevnih dešavanja u Srbiji, pa je tako dobio odgovor i Danilo Ikodinović, popularni sportista, koji ju je prethodno iskomentarisao i isprozivao na svom Tviter nalogu zbog gostovanja u "Hit Tvitu":

- Ako te plaćam i finansiram tvoje projekte, ti mora da radiš ono što ti kažem. Mali monstrum ubije osmoro dece i čoveka, veliki monstrum ubije osmoro ljudi, ali ti ne smeš reč da kažeš, jer te ja plaćam. Bolest! Dve hiljade za gospođu - napisao je Danilo.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

 

- Logika ovog čoveka je ista kao i momenat kad je pijan seo na motor. Nelogična i pogubna. Onaj ko ti daje pare da lepo živiš nema nikakve veze sa potezima psihopata ubica! Kao što nisu krivi ni za vožnju u pijanom stanju! Ovom ne treba dati 2000 dinara, potrošiće na lešenje od alkohola - uzvratila je Jelena.

Međutim, pevačica tu nije stala, pa ga je podsetila na njegove "rane radove" i poručila da mu da ne pljuje u tanjir iz kog je nekada jeo:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

 

- Danilo Ikodinoviću, ne pljuj bunar iz kog si pio vodi! Ne pljuj ljude koji misle kao ti nekad. Niko ne sme da bude napadnut zbog svog stava, kao što ni tebe niko nije napadao kad si bio poslanik SNS-a. Ili pre toga demokrata ili liberal. Za svoju ličnu mizeriju si sam kriv, ne sve žene koje vređaš na tviteru. Je l' je to vaša borba protiv nasilja, momci? Je l' se tako borite za bolju Srbiju? Tako ste se potresli zbog ubijene dece? Ne dozvoljavam. Drago mi je što ste pokazali pravo lice - dodala je Jelena u svom narednom storiju.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mira

23.05.2023 21:13

Свака јој част све је рекла како треба!!

Vesna

24.05.2023 09:32

Jedan jako jadan i antipatican covek