JOVANA JEREMIĆ GOLA U EMISIJI! Voditeljka kao od majke rođena u peni i cveću udarila na KOLEGINICE: Švaleri im prave decu!

Autor: P. R.

Zabava

24.05.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku, ali i odeće!

JOVANA JEREMIĆ GOLA U EMISIJI! Voditeljka kao od majke rođena u peni i cveću udarila na KOLEGINICE: Švaleri im prave decu!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je domaću javnost kada je pre nekoliko meseci otkrila da će početi da piše pesme za naše pevačice, ali pravi šok je usledeo kada je otkrila da će i sama objaviti pesmu.

U pitanju je numera koja se zove "Roleks" u kojoj kaže: "Guči mama, sve pare napravi sama", ali i "oko nje su paparaci i galama", što je otkrila gostujući u jednoj emisiji u kojoj se potpuno gola kupala u kadi.

Jovana je vodila razgovor s voditeljem iz kade pune pene i cveća, te dizala noge kako bi pokazala da žene treba da budu senzualne i "da se ništa ne vidi da se naslućuje", da bi potom otkrila i da žene "ne bi trebalo da budu zavidne".

- Vidi mene, ja se ne bavim nijednom koleginicom, one mene ne interesuju - rekla je Jovana, koja je svojevremeno izjavila da ju je voditeljka Javnog servisa Dragana Kosjerina iskopirala kada se u jednoj emisiji pojavila u muškom odelu.

Republika

Foto: RTS/printscreen 8

Dragana Kosjerina

- Ja sam žena gospođetina, ja pišem pesme, objavljujem sve na Instagramu, radim... Bavite se svojim rejtinzima jer ste uveliko na veštačkim aparatima, samo vam to niko nije rekao - poručila je Jovana.

Jovana je pored Kosjerine za koju je izjavila da je "zamenljiva kategorija, jer će RTS funkcionisati bez nje", a za nekoliko koleginica, koje nije želela da imenuje, rekla je "da nemaju dva grama mozga i da im švaleri prave decu".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić gola u emisiji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading