AU, STANDŽO, ŠTA JE OVO?! Starleta nikad vrelija, svi pali u nesvest kad su videli ŠTA je pokazala u ogledalu - sve se vidi! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.05.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazovne fotografije Stanije Dobrojević napravila opštu pometnju u javnosti!

AU, STANDŽO, ŠTA JE OVO?! Starleta nikad vrelija, svi pali u nesvest kad su videli ŠTA je pokazala u ogledalu - sve se vidi! (FOTO)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Starleta i nekadašnja učesnica rijaliti programa, Stanija Dobrojević, redovno pravi opštu pometnju na društvenim mrežama svojim provokativnim objavama, te ni ovog puta nije razočarala jači pol koji sumnjamo da je ostao imun na na ove, krajnje interesantne kadrove.

Naime, Stanija se svojim telefonom uslikala u ogledalu u čipkanom vešu i prektatkoj haljini bledo roze boje, međutim, svi su neprestano gledali u njeno sevajuće međunožje, ali i istrćenu, oblu zadnjicu.

I dok su neki bili mišljenja da starleta već preteruje sa količinom vulgarnosti koje plasira na društvenim mrežama, te joj neretko nalaze mane, definitivno je velik broj korisnika koji na sva usta hvale Dobrojevićevu za izazovni izgled i smelost da bude toliko provokativna.

"Au, Stanija, šta nam radiš", "Da li je ovo normalno, neverica", "Ove poze, a gledajte joj prste, kratki i debeli", "Standža prešla igricu"; "Preteruje, ali dobro izgleda", samo su neki od komentara koji kruže po internetu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

28.05.2023 12:04

Omatorela pa poludela. Beše njeno. Ali sve prolazi.