OTPUSTIO TRENERA PRED START ROLAN GAROSA! Šok u Parizu: Želim da idem SVOJIM PUTEM, bio je tu jer mom ocu NIJE BILO DOBRO!

Autor:

Sport

28.05.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne vesti stigle su nam iz prestonice Francuske.

OTPUSTIO TRENERA PRED START ROLAN GAROSA! Šok u Parizu: Želim da idem SVOJIM PUTEM, bio je tu jer mom ocu NIJE BILO DOBRO!

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev i Novak Đoković

Neposredno uoči samog starta prvog takmičarskog dana Rolan Garosa svet tenisa pogodile su šokantne vesti.

Trenutno 27. teniser planete i 22. nosilac na predstojećem grend slemu koji će se od 28. maja do 11. juna igrati u Parizu, Nemac Aleksander Zverev, otpustio je svog trenera Serhija Brugeru, a kao razlog je naveo neslaganja u stavovima, ali i povratak svog oca u stručni štab.

Oduvek je bilo jasno da je on deo mog tima jer se moj otac nije osećao dobro. Odlučili smo zajedno, zajedno sa Serhijem, da prekinemo našu saradnju odmah nakon Madrida. Moj otac, Serhi i ja ne delimo isto mišljenje o tome kako da pristupim svom tenisu, kako da igram tenis posle povrede. On je fantastična osoba koja mi je mnogo pomagala godinu i po dana, do poslednjeg Rolan Garosa, kada mog oca nije bilo. Želim mu sve najbolje u budućnosti. Želim da idem svojim putem i ponovo budem u ovom poznatijem okruženju - rekao je Zverev.

 

 

Da li je ovo dobra odluka pokazaće možda već prvo kolo kada Aleksander Zverev u ponedeljak 29. maja igra protiv 306. tenisera planete, Lojda Harisa iz Južne Afrike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading